Rekonstruisana transformatorska stanica na Telepu

 
 
Izbori u LSV
Događaji | Četvrtak, 22. 12. 2011. | Komentara: 0

Rekonstruisana transformatorska stanica na Telepu

NOVI SAD – Rekonstruisana transformatorska stanica na Telepu "Novi Sad 7", u Ulici heroja Pinkija, puštena je danas u rad, a nakon modernizacije objekta, stanovnici ovog dela Novog Sada imaće kvalitetnije snabdevanje električnom energijom.

Aleksandar Jovanovic

Kako je precizirano, transformatorska stanica otvara mogućnost i proširenja konzuma, a predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović je tokom obilaska postrojenja istakao da se rekonstrukcijom dobija kvalitetnija i stabilnija isporuka struje.

– Novi Sad je u protekle tri godine puno uradio da se razvije i jedna od tih stvari je izgradnja dva nova bulevara. Rekonstrukcija ove transformatorske stanice ima za cilj da pruži kvalitetniju i stabilniju isporuku električne energije kako na Južnom Telepu, tako i delu grada koji će se razvijati duž dva nova bulevara – istakao je Jovanović. On je dodao da je u proteklih 20 godina ovaj deo Novog Sada imao dosta problema kada je isporuka električne energije u pitanju, te da se proteklih 20 godina nije značajno ulagalo u ovaj segment, iako Novosađani i Novosađanke važe za najredovnije platiše.

– Pozdravljam što se ovo najzad uradilo i ovo je jasna signal da je Novi Sad mesto gde se može kvalitetno živeti, a komunalne usluge pružaju na visokom i kvalitetnom nivou – kazao je Jovanović. Direktor Elektrovojvodine Tihomir Simić podvukao je da je transformatorska stanica „Novi Sad 7“ najmarkatniji objekat u elektroenergetskom sistemu, koji će doprineti potpunoj stabilizaciji i podizanju kvaliteta snabdevanja privredi, građanstvu i širokoj potrošnji.

– Ovakav objekat nije izgrađen u Novom Sadu u poslednjih 20 godina i sama vrednost objekta govori o tome da je pitanje snabdevanja električnom energijom Južnog Telepa i novih bulevara, bio prioritet u jačanju infrastruktrue za novi investicioni prostor – zaključio je Simić.
Vrednost rekonstrukcije transformatorske stanice „Novi Sad 7“ iznosila je 140 miliona dinara.

 (BILSV, 22. 12. 2011.)Događaji | Četvrtak, 17. 12. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front ne podržava budžet AP Vojvodine za 2021. godinu

Poslanička grupa Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija neće podržati predloženi budžet AP Vojvodine za 2021. godinu i programe iz oblasti poljoprivrede o kojima je danas raspravljano u vojvođanskoj skupštini.
Događaji | Četvrtak, 05. 11. 2020. | Komentara: 0

Čanak na čelu Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Skupštine APV

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i pokrajinski poslanik „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ Nenad Čanak izabran je za predsednika Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju u vojvođanskoj skupštini.
Događaji | Petak, 30. 10. 2020. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada se neće baviti ustavnim i zakonskim očuvanjem autonomije Vojvodine

Podrška poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine novoj Pokrajinskoj vladi izostala je jer je, kako su rekli, evidentno da se ona neće baviti postavljanjem jasnog ustavnog i zakonskog okvira za očuvanjem autonomne pokrajine.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook