Događaji

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Događaji | Četvrtak, 17. 11. 2016. | Komentara: 0

Prinudna naplata bez žalbe za neplaćene takse za odvodnjavanje

Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Skupštini Srbije Olena Papuga tražila je danas informacije od ministarstava poljoprivrede i finansija vezane za naknadu za odvodnjavanje koja je ovih dana stigla na adrese građana. Papuga je u delu sednice predviđenom za pitanja poslanika upitala ministarstva zašto naknada za navodnjavanje stiže sada za dve godine i zašto se ona nije naplatila prošle godine.
Događaji | Sreda, 16. 11. 2016. | Komentara: 0

Po kom kriterijumu su izabrani sudovi čije će se presude za genocid prihvatati

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić ponovila je danas pitanje ministarki pravde po kom osnovu je napravljena selekcija sudova čije će se presude uzimati u obzir u krivičnom delu negiranja postojanja genocida.
Događaji | Utorak, 15. 11. 2016. | Komentara: 0

Zašto je kazna zatvora zamenjena novčanom kaznom za huligane povratnike?

Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Marinika Tepić ukazala je danas da se u obrazloženju Predloga izmena krivičnog zakonika potkrala, verovatno, nenamerna greška koja je dovela u dilemu poslanike. Ona je zamolila ministarku pravde da odgonetne da li je u pitanju propust ili je došlo do promene kursa republičke vlade, naglasivši da u to sumnja.
Događaji | Utorak, 15. 11. 2016. | Komentara: 0

Vladajuća većina odbila tri predloga zakona

Narodna poslanica LSV Marinika Tepić danas je predložila da se na dnevni red sednice Skupštine Srbije uvrste izmene Zakona o zabrani manifestacija neonacističkih, nacističkih i fašističkih oranizacija, zatim da se izmeni Zakon o igrama na sreću i, na kraju, da se uvrste i promene u Zakon o finansiranju lokalnih samouprava. Međutim, poslanici i poslanice vladajuće većine za to nisu imali sluha.
Događaji | Subota, 12. 11. 2016. | Komentara: 0

Tepić i Keljević primili pančevačke osnovce

Povodom Međunarodnog dana demokratije, a u okviru „Nedelje parlamentarizma“, narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić primila je učenike osnovnih škola iz Pančeva i novinarske sekcije pančevačkog udruženja „Prepoznaj u sebi“ i upoznala ih sa poslom i zaduženjima narodnih poslanika. Ovi učenici su posetili i Skupštinu grada Pančeva, gde su, između ostalih, razgovarali sa odbornikom LSV Vladanom Keljevićem.
Događaji | Četvrtak, 10. 11. 2016. | Komentara: 0

Tepić: Gojković da zaštiti i Odbor za EI i Davenporta

Predsednica Odbora za evropske integracije (EI) Skupštine srbije Marinika Tepić saopštila je da će od predsednice parlamenta Maje Gojković zatražiti zaštitu tog Odbora, ali i šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji Majkla Davenporta, kome su, kako navodi, danas u parlamentu upućivana upozorenja da što pre napusti zgradu Narodne skupštine. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook