Država da sankcioniše ekstremiste

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 23. 02. 2018. | Komentara: 0

Država da sankcioniše ekstremiste

Novi Sad, 23. februar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje politiku pretnji i zastrašivanja koja se poslednjih dana vodi protiv pojedinih nevladinih organizacija u Beogradu.

LSV

Rano jutros su na vratima Kuće ljudskih prava osvanule nalepnice sa natpisima „Zatvoreno od 4. marta“ i „Strani agenti“.

Prošlost nas uči da je od ovakvih poruka do nasilnih akcija veoma kratak put.

Nažalost, reakcija državnih organa je prilikom ranijih sličnih incidenata izostala.

Tražimo da se odgovorni za ove incidente privedu licu pravde i da se pošalje jasna poruke ekstremističkim organizacijama.

Nedelovanje nadležnih organa smatramo nedopustivim!


Potpredsednik
Izvršnog odbora Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton



Događaji | Ponedeljak, 20. 05. 2013. | Komentara: 0

Izložba o 250 godina Šajkaškog bataljona

NOVI SAD /ТITEL – Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić posetio je u okviru manifestacije Noći muzeja Titel, gde je povodom obeležavanja dva i po veka šajkaškog bataljon otvorena izložba "Šajkaški bataljon 250 godina".
Odbori LSV | Ponedeljak, 20. 05. 2013. | Komentara: 0

Opština Kovačica prva podržala Deklaraciju o pravima Vojvodine

KOVAČICA – Opština Kovačica je prva opština koja je dala podršku Vladi AP Vojvodine za donošenje Deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih prava AP Vojvodine. Od ukupno 39 odbornika u ovoj lokalnoj skupštini, za deklaraciju je glasao 21, među kojima su i odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine, a ovaj dokument nisu podržali odbornici Socijalističke partije Srbije, PUPS, Srpske napredne stranke i njihovi koalicioni partneri Slovačka stranka i grupa građana Zelena jabuka.
Saopštenja | Nedelja, 19. 05. 2013. | Komentara: 0

Kurir plasira laži kako bi diskreditovao Čanka

NOVI SAD, 19. maj – Kampanja koju protiv Nenada Čanka sprovodi dnevni list Kurir pokazuje nameru tog lista da ga po svaku cenu diskredituje, kao političara i lidera jedne parlamentarne stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook