Još jedan uspešan trening Omladine LSV

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Edukacija LSV | Ponedeljak, 12. 12. 2011. | Komentara: 0

Još jedan uspešan trening Omladine LSV

NOVI SAD – Politička edukacija za Omladinu Lige socijaldemokrata Vojvodine, treća po redu, održana je prošlog vikenda u Kino sali Gradskog odbora  LSV Novi Sad, u saradnji sa Nacionalnim demokratskim institutom (NDI).

Edukacija

Trening je vodio Marko Živković iz tog instituta, a ovog puta teme su bile timski rad, saopštenje za javnost, upravljanje vremenom i planiranje događaja, sigurni glasovi.   

– Veoma sam zadovoljan kako su protekli treninzi sa Omladinom LSV. Pozitivno sam iznenađen koliko su otvoreni za saradnju, za razmenu ideju, iskustava, energije. Dobar duh je definitivno obeležio ova okupljanja – rekao Živković. Učesnice i učesnici podelili su svoja iskustva i naveli da su ovakve vrste edukacija izuzetno značajne u političkom aktivizmu.

– Iako sam i ranije učestvovala na sličnim seminarima i edukacijama, slušala predavanja o ovim temama, opet sam nešto novo naučila i verujem da će nam svima ova znanja koristiti kako u narednoj kampanji, tako i u funkcionisanju LSVO uopšte – rekla je  Dunja Bajac iz Novog Sada. Srećan što je bio deo ove političke edukacije, Tomislav Jakovcević iz Subotice smatra da svi omladinci LSV treba da prođu sličnu obuku.

– Najpre da bi pronašli svoje mesto u stranci i tako doprineli njenom razvoju, a zatim da se upoznaju sa temama kampanje, aktivizma, anketa, sa svim onim što smo mi radili na ovim treninzima.– zaključio je ovaj mladi ligaš.

(BILSV, 12. 12. 2011.)Edukacija LSV | Ponedeljak, 29. 04. 2013. | Komentara: 0

Žene mogu sve! - Obuka odbornica i članica opštinskih i gradskih veća

NOVI SAD - Oko 20 odbornica lokalnih skupština i članica opštinskih i gradskih veća u Vojvodini učestvovale su na seminaru „Žene mogu sve!“ koji je održan proteklog vikenda.
Edukacija LSV | Utorak, 16. 04. 2013. | Komentara: 0

Počela edukacija odbornika i odbornica LSV

NOVI SAD - Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine započeo je u subotu, 13. aprila edukaciju odbornika i odbornica LSV. Planirano je da ova edukacija bude kontinuirana i da se treninzi za odbornike/ce organizuju najmanje jednom godišnje.
Edukacija LSV | Petak, 29. 03. 2013. | Komentara: 0

Pojačanja u Centru za edukaciju LSV

NOVI SAD – Tokom prethodne nedelje, održana su predavanja u Zrenjaninu i Novom Sadu koje su vodili polaznici obuke namenjene budućim predavačima i trenerima, angažovanim na prenošenju znanja u oblasti humanističkih nauka i veština političkog delovanja - Marko Lutkić, Nenad Mišković i Mišo Živanov.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook