Još jedan uspešan trening Omladine LSV

 
 
Zato što živimo ovde 010Zato što živimo ovde 020Zato što živimo ovde 030Zato što živimo ovde 040Zato što živimo ovde 050Zato što živimo ovde 060Zato što živimo ovde 070
Edukacija LSV | Ponedeljak, 12. 12. 2011. | Komentara: 0

Još jedan uspešan trening Omladine LSV

NOVI SAD – Politička edukacija za Omladinu Lige socijaldemokrata Vojvodine, treća po redu, održana je prošlog vikenda u Kino sali Gradskog odbora  LSV Novi Sad, u saradnji sa Nacionalnim demokratskim institutom (NDI).

Edukacija

Trening je vodio Marko Živković iz tog instituta, a ovog puta teme su bile timski rad, saopštenje za javnost, upravljanje vremenom i planiranje događaja, sigurni glasovi.   

– Veoma sam zadovoljan kako su protekli treninzi sa Omladinom LSV. Pozitivno sam iznenađen koliko su otvoreni za saradnju, za razmenu ideju, iskustava, energije. Dobar duh je definitivno obeležio ova okupljanja – rekao Živković. Učesnice i učesnici podelili su svoja iskustva i naveli da su ovakve vrste edukacija izuzetno značajne u političkom aktivizmu.

– Iako sam i ranije učestvovala na sličnim seminarima i edukacijama, slušala predavanja o ovim temama, opet sam nešto novo naučila i verujem da će nam svima ova znanja koristiti kako u narednoj kampanji, tako i u funkcionisanju LSVO uopšte – rekla je  Dunja Bajac iz Novog Sada. Srećan što je bio deo ove političke edukacije, Tomislav Jakovcević iz Subotice smatra da svi omladinci LSV treba da prođu sličnu obuku.

– Najpre da bi pronašli svoje mesto u stranci i tako doprineli njenom razvoju, a zatim da se upoznaju sa temama kampanje, aktivizma, anketa, sa svim onim što smo mi radili na ovim treninzima.– zaključio je ovaj mladi ligaš.

(BILSV, 12. 12. 2011.)Edukacija LSV | Ponedeljak, 29. 04. 2013. | Komentara: 0

Žene mogu sve! - Obuka odbornica i članica opštinskih i gradskih veća

NOVI SAD - Oko 20 odbornica lokalnih skupština i članica opštinskih i gradskih veća u Vojvodini učestvovale su na seminaru „Žene mogu sve!“ koji je održan proteklog vikenda.
Edukacija LSV | Utorak, 16. 04. 2013. | Komentara: 0

Počela edukacija odbornika i odbornica LSV

NOVI SAD - Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine započeo je u subotu, 13. aprila edukaciju odbornika i odbornica LSV. Planirano je da ova edukacija bude kontinuirana i da se treninzi za odbornike/ce organizuju najmanje jednom godišnje.
Edukacija LSV | Petak, 29. 03. 2013. | Komentara: 0

Pojačanja u Centru za edukaciju LSV

NOVI SAD – Tokom prethodne nedelje, održana su predavanja u Zrenjaninu i Novom Sadu koje su vodili polaznici obuke namenjene budućim predavačima i trenerima, angažovanim na prenošenju znanja u oblasti humanističkih nauka i veština političkog delovanja - Marko Lutkić, Nenad Mišković i Mišo Živanov.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook