Obuka za kandidate i kandidatkinje na lokalnim izborima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Edukacija LSV | Utorak, 10. 05. 2011. | Komentara: 0

Obuka za kandidate i kandidatkinje na lokalnim izborima

U aprilu i maju ove godine u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (CE LSV) održan je prvi krug edukacije kandidata i kandidatkinja za kandidate i kandidatkinje (KzK) na lokalnim izborima u većini gradskih i opštinskih odbora LSV.

Ce LSV

Ovaj trening, čiji je cilj bio da se KzK pripreme za predstojeću predizbornu kampanju tako što će se upoznati s organizacionom strukturom stranke, s radom s članstvom i volonterima, s kampanjom od vrata do vrata, kao i s principima javnog nastupa, prošlo je oko 560 kandidata za kandidate odnosno kandidakinja za kandidatkinje. Obuke su držali svi treneri i trenerice CE LSV, koji očekuju da KzK koji su prošli obuku mogu odgovorno nastaviti s kampanjom i tako doprineti kako sopstvenoj kampanji tako i kampanji u svom odboru.

U planu za jesen jeste i drugi krug obuka KzK u svim odborima, uključujući i odbore u kojima nije održan prvi krug edukacije.



Edukacija LSV | Ponedeljak, 29. 04. 2013. | Komentara: 0

Žene mogu sve! - Obuka odbornica i članica opštinskih i gradskih veća

NOVI SAD - Oko 20 odbornica lokalnih skupština i članica opštinskih i gradskih veća u Vojvodini učestvovale su na seminaru „Žene mogu sve!“ koji je održan proteklog vikenda.
Edukacija LSV | Utorak, 16. 04. 2013. | Komentara: 0

Počela edukacija odbornika i odbornica LSV

NOVI SAD - Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine započeo je u subotu, 13. aprila edukaciju odbornika i odbornica LSV. Planirano je da ova edukacija bude kontinuirana i da se treninzi za odbornike/ce organizuju najmanje jednom godišnje.
Edukacija LSV | Petak, 29. 03. 2013. | Komentara: 0

Pojačanja u Centru za edukaciju LSV

NOVI SAD – Tokom prethodne nedelje, održana su predavanja u Zrenjaninu i Novom Sadu koje su vodili polaznici obuke namenjene budućim predavačima i trenerima, angažovanim na prenošenju znanja u oblasti humanističkih nauka i veština političkog delovanja - Marko Lutkić, Nenad Mišković i Mišo Živanov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook