Omladinski kamp 2010.

 
 
Izbori u LSV
Edukacija LSV | Ponedeljak, 09. 08. 2010. | Komentara: 0

Omladinski kamp 2010.

Drugi Omladinski kamp u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) i Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održan je od 5. do 9. avgusta 2010. godne na Sportskom aerodromu Aero-kluba "Ivan Sarić" kod Subotice.

Ce LSV

Dvadeset petoro omladinaca i omladinki LSV družilo se i sticalo nove veštine i znanja, koje su im preneli treneri i treneice CE LSV: Ana Kandić, Goran Veselinović, Dragana Dukić, Nenad Vezmar, Nataša Lalić, Miodrag Mitrić, kao i tadašnji generalni sekretar LSVO Kolja Kočiš. Takođe, kao gosti na kampu bili su: Aleksandra Jerkov, narodna poslanica i portparolka LSV, Dragana Dukić, predsednica LSVO, Robert Vizi, šef Biroa za informisanje LSV, Maja Sedlarević, potpredsednica Skupštine Vojvodine i potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV), Aleksandar Marton, predsednik Skupštine grada Zrenjanina i potpredsednik LSV, Aleksandar Jovanović, predsednik Skupštine grada Novog Sada i potpredsednik LSV, kao i Bojan Kostreš, narodni poslanik generalni sekretar LSV i predsednik IO GO LSV.Edukacija LSV | Ponedeljak, 29. 04. 2013. | Komentara: 0

Žene mogu sve! - Obuka odbornica i članica opštinskih i gradskih veća

NOVI SAD - Oko 20 odbornica lokalnih skupština i članica opštinskih i gradskih veća u Vojvodini učestvovale su na seminaru „Žene mogu sve!“ koji je održan proteklog vikenda.
Edukacija LSV | Utorak, 16. 04. 2013. | Komentara: 0

Počela edukacija odbornika i odbornica LSV

NOVI SAD - Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine započeo je u subotu, 13. aprila edukaciju odbornika i odbornica LSV. Planirano je da ova edukacija bude kontinuirana i da se treninzi za odbornike/ce organizuju najmanje jednom godišnje.
Edukacija LSV | Petak, 29. 03. 2013. | Komentara: 0

Pojačanja u Centru za edukaciju LSV

NOVI SAD – Tokom prethodne nedelje, održana su predavanja u Zrenjaninu i Novom Sadu koje su vodili polaznici obuke namenjene budućim predavačima i trenerima, angažovanim na prenošenju znanja u oblasti humanističkih nauka i veština političkog delovanja - Marko Lutkić, Nenad Mišković i Mišo Živanov.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook