Sanja Mitrović i dalje na čelu Foruma žena LSV Opovo

 
 
Izbori u LSV
Forum žena LSV | Utorak, 12. 05. 2015. | Komentara: 0

Sanja Mitrović i dalje na čelu Foruma žena LSV Opovo

OPOVO - Članice Foruma žena Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Opovo jednoglasno su za predsednicu ponovo izabrale Sanju Mitrović.

LSV

Na Izbornoj skupštini koja je juče održana, izabran je novi tim Foruma žena LSV Opovo. Za koordinatorku za akcije izabrana je Dragana Pavlovski, dok će funkciju koordinatorke za komunikaciju u narednom periodu obavljati Milica Drobnjak. Članice koordinacionog tima biće Dragana Nikolić i Marija Prodanov, a za članicu stalnog sastava skupštine Foruma žena LSV predložena je Slavica Đurović.
 
Na skupštini u Opovu podržane su kandidature za predsednicu Foruma žena LSV Nataše Terbec, za potpredsednice Marke Latas i Milene Popović Subić, a za regionalnu kordinatorku i članicu Predsedništva Foruma žena Hajnalke Boldiš.
 
(BILSV, 12.05.2015)Forum žena LSV | Petak, 18. 10. 2019. | Komentara: 0

Veće angažovanje države i edukacija stanovništva ključ su za borbu protiv karcinoma dojke

Sinoć je u Kino sali Lige socijaldemokrata Vojvodine održana tribina „Oktobar mesec borbe protiv karcinoma dojke : prevencija i skrining program u zaštiti zdravlja žena“
Forum žena LSV | Subota, 12. 10. 2019. | Komentara: 0

Sprečiti nesrazmeru između srednjeg rizika od obolevanja i vrha na evropskoj listi po smrtnosti od raka dojke

Predstavnice Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin danas su, u okviru meseca borbe protiv raka, u razgovoru sa građankama i građanima Zrenjanina ukazale da je neophodno sprečiti nesrazmeru između srednjeg rizika od obolevanja i vrha na evropskoj listi po smrtnosti od raka dojke u Srbiji. 
Forum žena LSV | Utorak, 30. 07. 2019. | Komentara: 0

Koliko vredi ženski život?

Sve su češća upozorenja iz nevladinog sektora o alarmantnom stanju kada su u pitanju žrtve porodičnog nasilja. Ovo je vidljivo kada se pogleda saopštenje Mreže „Žene protiv nasilja“ koje podatke o femicidu dobijaju samo iz naslova medija, jer precizne informacije nisu dostupne javnosti. Od početka 2019. godine u prvih sedam meseci, ubijeno je 15 žena. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook