Iz medija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Utorak, 16. 08. 2011. | Komentara: 0

Kostreš predao premijeru radnu verziju zakona o javnoj svojini

BEOGRAD - Današnja Politika piše da je juče kasno popodne u kabinet premijera Mirka Cvetkovića stigao je predlog radne verzije zakona o javnoj svojini. Kako se navodi čitav posao završio je predsedavajući Radne grupe i zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš koji sam tekst nije usaglašavao sa članovima Radne grupe već sa sagovornicima koje su delegirale članice vladajuće koalicije.
Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot:

ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook