Podrška Čanku i kandidaturama Bogaroškog, Jovanovića i Stojšića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izbori LSV | Četvrtak, 15. 11. 2012. | Komentara: 0

Podrška Čanku i kandidaturama Bogaroškog, Jovanovića i Stojšića

SUBOTICA – Članice i članovi Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica jednoglasno su na sinoćnoj sednici Gradskog odbora podržali kandidaturu Nenada Čanka za predsednika LSV-a, kojem je jedini protivkandidat bio Emil Fejzulahi.

LSV

Nakon kratkog predstavljanja kandidata za potpredsednice i potpredsednike LSV, najviše poverenja Subotičani i Subotičanke ukazali su Branislavu Bogaroškom (37 glasova), Aleksandru Jovanoviću (31), Đorđu Stojšiću (27). „Ispod crte“ ostali su Olena Papuga (25 glasova), Tibor Vaš (22) i Maja Timotijević (10).

Vesna Berta (46 glasova), Dragan Andrić (42), Emil Dulić (40) i Danijel Kovačević (35) izabrani su za kandidate za stalni sastav Glavnog odbora LSV-a, a u trci za glasove učestvovali su i Tibor Murenji (19), Goran Kamber (13) i Igor Mandić (9).


(BILSV, 15.11.2012)



Izbori LSV | Ponedeljak, 24. 09. 2018. | Komentara: 0

Predstavljanje kandidata i kandidatkinja na izborima u LSV

Kratke biografije i poruke kandidatkinja i kandidata za Glavni odbor i Predsedništvo LSV
Izbori LSV | Nedelja, 23. 09. 2018. | Komentara: 0

LSV u EFI - višegodišnja borba za pravo na samoopredeljenje

Svaki narod i regija Evrope ima pravo da bira svoju sudbinu i institucionalni okvir u kojem će se najbolje razvijati. Da li je u pitanju poštovanje jezičkih ili kulturnih prava, zahtevanje autonomije ili postizanje nezavisnosti putem referenduma,  moraju se podržati svi predlozi koji omogućavaju ljudima da se izraze na demokratski, transparentan i miran način.
Izbori LSV | Subota, 22. 09. 2018. | Komentara: 0

Vojvodina mora da bude primer ekološke i energetski samoodržive regije

Autonomna Pokrajina Vojvodina raspolaže brojnim prirodnim resursima: plodnim zemljištem, rezervama vode, lekovitim biljem, termalnim izvorima, naftom i gasom. Međutim, sadašnji model prostornog i ekonomskog razvoja doveo je do sve očiglednijeg ugrožavanja ovih resursa, do vidljivih klimatskih promena i velikog gubitka biodiverziteta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook