Podrška Čanku i kandidaturama Bogaroškog, Jovanovića i Stojšića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izbori LSV | Četvrtak, 15. 11. 2012. | Komentara: 0

Podrška Čanku i kandidaturama Bogaroškog, Jovanovića i Stojšića

SUBOTICA – Članice i članovi Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica jednoglasno su na sinoćnoj sednici Gradskog odbora podržali kandidaturu Nenada Čanka za predsednika LSV-a, kojem je jedini protivkandidat bio Emil Fejzulahi.

LSV

Nakon kratkog predstavljanja kandidata za potpredsednice i potpredsednike LSV, najviše poverenja Subotičani i Subotičanke ukazali su Branislavu Bogaroškom (37 glasova), Aleksandru Jovanoviću (31), Đorđu Stojšiću (27). „Ispod crte“ ostali su Olena Papuga (25 glasova), Tibor Vaš (22) i Maja Timotijević (10).

Vesna Berta (46 glasova), Dragan Andrić (42), Emil Dulić (40) i Danijel Kovačević (35) izabrani su za kandidate za stalni sastav Glavnog odbora LSV-a, a u trci za glasove učestvovali su i Tibor Murenji (19), Goran Kamber (13) i Igor Mandić (9).


(BILSV, 15.11.2012)



Izbori LSV | Utorak, 13. 11. 2012. | Komentara: 0

Bela Crkva podržala Nenada Čanka

BELA CRKVA – Na sednici Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bela Crkva, sinoć je doneta odluka da taj odbor na predstojećim stranačkim izborima podrži kandidaturu Nenada Čanka za predsednika LSV.
Izbori LSV | Ponedeljak, 12. 11. 2012. | Komentara: 0

Opštinski odbor LSV Šid izabrao kandidate za izborni Kongres

ŠID – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak i kandidati za potpredsednike Lige Đorđe Stojšić, Aleksandar Jovanović i Branislav Bogaroški predstavili su se u subotu, 10. novembra članovima i članicama šidskog odbora LSV i obrazložili svoj program i ideje za koje će se zalagati ukoliko budu izabrani na funkcije za koje se kandiduju.
Izbori LSV | Nedelja, 11. 11. 2012. | Komentara: 0

Gradski odbor LSV Novi Sad izabrao kandidate za Kongres

NOVI SAD - Članice i članovi Gradskog odbora LSV Novi Sad u petak uveče su, glasanjem, dali podršku kandidatima za predsednika, potpredsednike i članove Glavnog odbora stranke, kao i kandidatima za članove statutarne komisije, za predstojeći Kongres.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook