Podrška Čanku i kandidaturama Bogaroškog, Jovanovića i Stojšića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izbori LSV | Četvrtak, 15. 11. 2012. | Komentara: 0

Podrška Čanku i kandidaturama Bogaroškog, Jovanovića i Stojšića

SUBOTICA – Članice i članovi Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica jednoglasno su na sinoćnoj sednici Gradskog odbora podržali kandidaturu Nenada Čanka za predsednika LSV-a, kojem je jedini protivkandidat bio Emil Fejzulahi.

LSV

Nakon kratkog predstavljanja kandidata za potpredsednice i potpredsednike LSV, najviše poverenja Subotičani i Subotičanke ukazali su Branislavu Bogaroškom (37 glasova), Aleksandru Jovanoviću (31), Đorđu Stojšiću (27). „Ispod crte“ ostali su Olena Papuga (25 glasova), Tibor Vaš (22) i Maja Timotijević (10).

Vesna Berta (46 glasova), Dragan Andrić (42), Emil Dulić (40) i Danijel Kovačević (35) izabrani su za kandidate za stalni sastav Glavnog odbora LSV-a, a u trci za glasove učestvovali su i Tibor Murenji (19), Goran Kamber (13) i Igor Mandić (9).


(BILSV, 15.11.2012)



Izbori LSV | Sreda, 19. 09. 2018. | Komentara: 0

LSV je jedina politička snaga koja se bori za potpunu izmenu društveno ekonomskog sistema Srbije nužnog za dalji razvoj demokratije i ukupan razvoj zemlje

Sadašnji srpski politički spektar oslikava potpunu bezidejnost, bezličnost i apatiju svih tzv. opozicionih snaga, a sa druge strane vlast karakteriše bahatost i potpuno urušavanje i negiranje institucija sistema i koncentracija moći u rukama jednog čoveka.
Izbori LSV | Nedelja, 16. 09. 2018. | Komentara: 0

Samo jaka Liga garant je jake Vojvodine

Liga socijaldemokrata Vojvodine punih dvadeset osam godina hrabro vodi borbu za Vojvodinu. Ta borba je bila teška. Uvek! Od početka. Ligaši su 1991.godine branili svoje komšije od  šovinističkih bandi. To isto su ligaši radili 1999. godine. Pa 2003. Sve vreme ligaši su hapšeni, odvođeni na front, otimani, napadani... 
Izbori LSV | Subota, 15. 09. 2018. | Komentara: 0

Utisci sa događaja: Diada 2018 - proslava Nacionalnog dana Katalonije

Ove nedelje, 11. septembra, delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine imala je čast da zajedno sa predstavnicima Evropske Slobodne Alijanse i političke stranke Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) učestvuje u proslavi Nacionalnog dana Katalonije. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook