Kostreš: Čanak i Leković razgovarali o formiranju Evropskog bloka

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 10. 01. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Čanak i Leković razgovarali o formiranju Evropskog bloka

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak i kopredsednik Stranke moderne Srbije razgovarali su o neophodnosti saradnje svih proevropskih političkih snaga u Srbiji, s ciljem formiranja Evropskog bloka, potvrdio je za agenciju Beta generalni sekretar LSV-a Bojan Kostreš.

LSV

Kostreš je rekao da postoji živa komunikacija i sa drugim srodnim političkim organizacijama i dodao da je optimista što se ishoda tiče. Naveo je da će Vojvođanski front, koalicija političkih partija i organizacija iz Vojvodine, biti jedan od stubova novog saveza, ako se on formira.

Kostreš je dodao da je za LSV Vojvođanski front prioritet.

Predstavnici Vojvođanskog fronta, SMS-a i Građanskog demokratskog foruma (GDF) razgovarali su i u decembru mesecu o mogućnostima saradnje uoči predstojećih opštih izbora u Srbiji.
.
(SzILSV, 10.01.2020)




Događaji | Ponedeljak, 10. 09. 2012. | Komentara: 0

Evropska konferencija o rodnoj ravnopravnosti

NOVI SAD – U periodu od 6. do 8. septembra, na ostrvu Korčula (Hrvatska), održan je seminar sa nazivom „Političke, ekonomske i društvene promene u Jugoistočnoj Evropi - uticaj na rodnu ravnopravnost“, u organizaciji Centralno – istočno evropske ženske mreže.
Događaji | Subota, 08. 09. 2012. | Komentara: 0

Čanak, Kostreš i Jerkov u Americi

NOVI SAD – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš i portparolka Lige Aleksandra Jerkov, koji se poslednjih nekoliko dana nalaze u Sjedinjenim Američkim Državama, prisustvovali su Nacionalnoj demokratskoj konvenciji održanoj pre nekoliko dana gradu Šarlotu, na kojoj je američki predsednik Barak Obama zvanično prihvatio kandidaturu za novi mandat u Beloj kući.
Izjave | Subota, 08. 09. 2012. | Komentara: 0

Grujić: Pokrajina će pomoći izdavačima knjiga

 NOVI SAD - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić istakao je se problemima teške situacije u izdavaštvu ide u susret i oni će se postepeno rešavati.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook