Kostreš: Treba razgovarati i sa ZZS o ulasku u Evropski blok

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Sreda, 26. 02. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Treba razgovarati i sa ZZS o ulasku u Evropski blok

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige solcijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš nije isključio mogućnost da će se u okviru razgovora o formiranju Evropskog bloka za izbore u Srbiji razgovarati i sa strankom Zajedno za Srbiju, koja je napustila Savez za Srbiju, nakon što je odlučila da izađe na lokalne izbore u Šapcu.

LSV

- Treba razgovarati sa svima koji mogu da doprinesu boljem rezultati Evropskog bloka, ali u svakom slučaju ta odluka mora da bude doneta konsenzusom svih učesnika u razgovorima - rekao je Kostreš agenciji Beta.

Dodao je da su prema njegovom mišljenju u Evropski blok dobrodošli svi oni koji žele da se suprotstave režimu Aleksandra Vučića na izborima i koji nedvosmisleno vide Srbiju kao deo Evropske unije, a mogu da doprinesu boljem izbornom rezultatu.

- Ne treba živeti u iluziji da će bojkot uspeti iz prostog razloga što je u Albaniji izašlo nešto malo više od 20 odsto birača. Na kraju krajeva, EU, zapadni partneri i čitav demokratski svet je priznao te izbore. Vučić u ovom momentu ima daleko više od 20 odsto birača u Srbiji. Ako samo „njegovi“ izađu, oni će prebaciti taj procenat izašlih u Albaniji – rekao je Kostreš.

(SzILSV, 26.02.2020)Saopštenja | Ponedeljak, 06. 04. 2020. | Komentara: 0

Đurišić: Spisak svih donacija objaviti na zvaničnom sajtu Vlade

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta predvođenog LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma, insistira da Vlada Srbije, na svom zvaničnom sajtu ili na drugi pogodan način, objavi spisak i vrednost donacija dobijenih od mnogobrojnih država i medjunarodnih organizacija kao podrška u borbi protiv pandemije korona virusa, kao i pregled onoga što je država kupila.
Odbori LSV | Ponedeljak, 06. 04. 2020. | Komentara: 0

Hitno obezbediti građanima Zrenjanina vodu!

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije kritikuje neodgovorno ponašanje predstavnika zrenjaninske vlasti tokom izuzetno teškog perioda za sve naše sugrađane izazvanog pandemijom koronavirusa. 
Saopštenja | Nedelja, 05. 04. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front osuđuje hapšenje poljoprivrednika u Silbašu

Vojvođanski front osuđuje hapšenje i kažnjavanje mladog poljoprivrednika iz mesta Slilbaš u opštini Bačka Palanka. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook