Ligašice prikupile pomoć za socijalno ugrožene

 
 
Izbori u LSV
Forum žena LSV | Nedelja, 18. 09. 2011. | Komentara: 0

Ligašice prikupile pomoć za socijalno ugrožene

IRIG - Forum žena OO LSV Irig organizovao je još jednu u nizu humanitarnih akcija prikupljanja obuće i odeća za socijalno najugroženije stanovnike opštine. Ovoga puta, akcija je održana u naselju 'Stara kolonija', starom rudarskom naselju u Banji Vrdnik. Uz prisustvo velikog broja građana, podeljeno je pedesetak paketa polovne, ali odlično očuvane garderobe, kao i nekoliko đačkih torbi za najmlađe.

Ligašice prikupile pomoć za socijalno ugrožene

"Ovo je nastavak akcije koja traje već treću godinu i naišla je na odličan prijem. Ranije smo praktikovali da svu prikupljenu garderobu predamo Crvenom krstu opštine Irig, a ovoga puta smo odlučile da je lično predamo onima za koje znamo da im je pomoć neophodna" ukazala je tom prilikom predsednica iriškog Foruma žena LSV Nada Grković. Ona je podsetila da svako  kod kuće ima bar nekoliko komada odeće ili obuće, poneku knjigu, igračku ili udžbenik koji više ne koristi, a da uvek postoji neko kome je baš to potrebno, sebi to ne može da priušti.

"Zato pozivamo sve one koji mogu da pomognu da nam dostave sve ono što je očuvano i upotrebljivo, a mi ćemo to dostaviti onima kojima je najpotrebnije " istakla je Grkovićeva.

(BILSV, 18. 09. 2011.)
Odbori LSV | Sreda, 01. 07. 2020. | Komentara: 0

Tot: Nakon izbora, u Bečeju su svi na gubitku

Sumirajući rezultate, predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej Ferenc Tot, inače prvi na izbornoj listi, konstatovao je da su njihovi birači većinom odlučili da ne učestvuju na izborima.
Saopštenja | Utorak, 30. 06. 2020. | Komentara: 0

Zašto u Vojvodini nema aerodroma?

Liga socijaldemorkata Vojvodine i Vojvođanski front izražavaju nezadovoljstvo zbog činjenice da na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine ne postoji ni jedan jedini aerodrom namenjen za komercijalne letove.
Saopštenja | Ponedeljak, 29. 06. 2020. | Komentara: 0

Izađite na ponovljene izbore

U sredu, 01.07.2020. na 23 biračka mesta ponavljaju se izbori za poslanike Skupštine AP Vojvodine. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook