Ligašice prikupile pomoć za socijalno ugrožene

 
 
Izbori u LSV
Forum žena LSV | Nedelja, 18. 09. 2011. | Komentara: 0

Ligašice prikupile pomoć za socijalno ugrožene

IRIG - Forum žena OO LSV Irig organizovao je još jednu u nizu humanitarnih akcija prikupljanja obuće i odeća za socijalno najugroženije stanovnike opštine. Ovoga puta, akcija je održana u naselju 'Stara kolonija', starom rudarskom naselju u Banji Vrdnik. Uz prisustvo velikog broja građana, podeljeno je pedesetak paketa polovne, ali odlično očuvane garderobe, kao i nekoliko đačkih torbi za najmlađe.

Ligašice prikupile pomoć za socijalno ugrožene

"Ovo je nastavak akcije koja traje već treću godinu i naišla je na odličan prijem. Ranije smo praktikovali da svu prikupljenu garderobu predamo Crvenom krstu opštine Irig, a ovoga puta smo odlučile da je lično predamo onima za koje znamo da im je pomoć neophodna" ukazala je tom prilikom predsednica iriškog Foruma žena LSV Nada Grković. Ona je podsetila da svako  kod kuće ima bar nekoliko komada odeće ili obuće, poneku knjigu, igračku ili udžbenik koji više ne koristi, a da uvek postoji neko kome je baš to potrebno, sebi to ne može da priušti.

"Zato pozivamo sve one koji mogu da pomognu da nam dostave sve ono što je očuvano i upotrebljivo, a mi ćemo to dostaviti onima kojima je najpotrebnije " istakla je Grkovićeva.

(BILSV, 18. 09. 2011.)
Saopštenja | Subota, 14. 12. 2019. | Komentara: 0

Rusi rudnu rentu plaćaju samo 3%, a opštine u Vojvodini propadaju

Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo poziva državne organe da prestanu sa sluganskim odnosom prema ruskom partneru u Naftnoj industriji Srbije. Od sramne privatizacije NIS-a, do danas, traje eksploatacija nafte i gasa, a ruskoj kompaniji se opraštaju milijarde dinara na ime rudne rente.
Saopštenja | Petak, 13. 12. 2019. | Komentara: 0

Evroparlamentarci mogu da dođu i u Novi Sad na razgovor sa Vojvođanskim frontom

Robert Kolar, potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i Saša Šućurović, predsednik Izvršnog odbora LSV, predstavljali su LSV na razgovorima vlasti i opozicije o izbornim uslovima pod pokroviteljstvom i uz učešće poslanika Evropskog parlamenta. 
Najave | Petak, 13. 12. 2019. | Komentara: 0

NAJAVA DOGAĐAJA

Predstavnici političkih partija i organizacija iz Autonomne Pokrajine Vojvodine potpisaće Memorandum o budućnosti Vojvodine u utorak, 17. decembra 2019. godine u Medija centru u Beogradu (Terazije 3). ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook