Lošim potezima čelnika grada Zrenjanina nema kraja

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Petak, 27. 03. 2020. | Komentara: 0

Lošim potezima čelnika grada Zrenjanina nema kraja

Novi Sad, 27. mart 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine puno puta je govorila o nestručnost i bahatosti zrenjaninske lokalne vlasti, ali najava organizovanja licitacije za poljoprivredno zemljište u državnoj svojini samo dodatno upotpunjuje katastrofalna sliku vlasti. 

LSV

LSV već godinama unazad postavlja pitanje lokalnim čelnicima zašto se kasni sa licitacijom poljoprivrednog zemljišta i na taj način dodatno otežava izuzetno teška pozicija u kojoj se nalaze paori. 

Gradonačelnik Čedomir Janjić i ostali članovi njegovog bahatog tima ostali su gluvi i nemi na naša pitanja. 

Bez odgovora su ostajali i paori. 

Gotovo je neverovatno da se vlast odlučila da licitaciju poljoprovrednog zemljišta organizuje u toku trajanja vanrednog stanja, koje je uvedeno zbog zaštite od pandemije virusa COVID - 19.

Misli li iko u bahatoj lokalnoj vlasti o bezbednosti i zdravlju građana Zrenjanina? Šta će se dogoditi ako licitaciji bude prisustvalo 100 ili 150 građana? 

Ne očekujemo odgovore od gradonačelnika Janjića i ostatka bahatog i nesposobnog tima, ali jasno nam je da će ih birači kazniti na izborima koji će uslediti. 

Naš grad zaslužuje mnogo bolju i ozbiljniju administraciju!

Bojan Kostreš
predsednik Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
ZrenjaninSaopštenja | Četvrtak, 04. 06. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Izgradnju Fruškogorskog koridora što hitnije realizovati

Grupa republičkih i pokrajinskih poslanika, predvođena Nenadom Čankom, obišla je fruškogorsku saobraćajnicu. Nakon uvida u situaciju na terenu  poslanici su poručili da se izgradnja Fruškogorskog koridora mora što hitnije realizovati i prebaciti iz dugogodišnjih predizbornih obećanja u realnost.
Događaji | Četvrtak, 04. 06. 2020. | Komentara: 0

Dobra vest u centru Novog Sada!

Predstavnici Ujedinjene demokratske Srbije (UDS), političkog saveza koji okuplja Srbiju 21, Vojvođanski front (Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija i Zajedno za Vojvodinu, Demokratska partija Hrvata Vojvodine, Crnogorska partija, Demokratski blok), Stranku moderne Srbije i Građanski demokratski forum, razgovarali su danas posle podne s građanima i građankama Novog Sada na uglu Zmaj Jovine i Ulice Modene.
Izjave | Četvrtak, 04. 06. 2020. | Komentara: 0

Ljudi žele promene ali ne vide ko bi ih sproveo

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak očekuje da će UDS imati svoje predstavnike u skupštinama na sva tri nivoa vlasti, ali ističe da će mu to biti najčudniji izbori na kojima je do sada učestvovao, što zbog prekida izbornih radnji usled epidemije koronavirusa, zabrane okupljanja, ali i čudnih vremenskih prilika koje ne dozvoljavaju ulične akcije. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook