LSV čestita Nacionalni dan Katalonije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 12. 09. 2020. | Komentara: 0

LSV čestita Nacionalni dan Katalonije

Novi Sad, 12. septembar 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine čestita Nacionalni dan građanima Katalonije, te članstvu i rukovodstvu najsnažnije partije ove regije Republikanskoj levici Katalonije (ERC).

LSV

Poštovanje demokratskih vrednosti, ljudskih prava i prava na odlučivanje o svojoj sudbini moraju predstavljati osnovne vrednosti na kojima počiva moderna Evropa.

Nedopustivo je da se katalonski lideri i dalje progone i da su mnogi od njih u zatvorima i egzilu. 

LSV želi svojim prijateljima u Kataloniji da i dalje pobeđuju i ostvare sve ciljeve za koje se bore.


Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Odbori LSV | Utorak, 13. 03. 2012. | Komentara: 0

Borba za kvalitetniji život Zrenjaninaca

ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu će, kao i do sada, prvenstveno raditi na tome da život u gradu bude što bolji i kvalitetniji, te da opravda dosadašnje veliko poverenje Zrenjaninki i Zrenjaninaca, istakao je danas potpredsednik  GrO LSV Zrenjanin i član Gradskog veća Tibor Vaš.
Izjave | Utorak, 13. 03. 2012. | Komentara: 0

Čanak prvi na listi LSV na pokrajinskim izborima

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za današnji Dnevnik da će predsednik LSV Nenad Čanak biti prvi na listi LSV na pokrajinskim izborima, kao i da Liga na njima nastupa samostalno.
Omladina LSV | Ponedeljak, 12. 03. 2012. | Komentara: 0

Motivisati i pokretati mlade ljude

ZRENJANIN – Omladina Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovala je danas akciju "Budi deo naše kuće", tokom koje su omladinci i omladinke ispred Tehničkog fakulteta "Mihajlo Pupin" razgovarali sa Zrenjaninkama i Zrenjanincima o potrebi mladih ljudi da ostanu da žive, školuju se, rade i grade svoj život u svom rodnom gradu. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook