LSV i Vojvođanski front osuđuju divljanje Boška Obradovića

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Petak, 08. 05. 2020. | Komentara: 0

LSV i Vojvođanski front osuđuju divljanje Boška Obradovića

Novi Sad, 08. maj 2020 - Liga socijaldemorkata Vojvodine i Vojvođanski front najoštrije osuđuju današnje divljanje pristalica Dveri, koji su predvođeni Boškom Obradovićem, napali i vređali više narodnih poslanika na ulazu u zgradu Skupštine Srbije. 

LSV

Političko delovanje Boška Obradovića i ranije je bilo bazirano na desnom ekstremizmu, veličanju fašističke politike Dimitrija Ljotića i pozivanju na revitalizaciju ideje „Velike Srbije“. 

Današnji vanadalizam pokazuje da Obradović nema želju da se za političke ideje bori demokratskim putem, već je vičniji metodama koje su koristili  jurišni odredi u prošlosti. 

LSV i Vojvođanski front pozivaju sve političke aktere da političku borbu vrate u demokratske okvire i da pokažu da je ideja normalne i moderne Srbije nešto što mora biti prioritet.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineIzjave | Utorak, 26. 05. 2020. | Komentara: 0

Srbijagas neopravdano troši novac na automobile dok im država prašta dugove

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je potpuno neopravdano da JP „Srbijagas“ u ovom momentu potroši više od 600.000 evra za nabavku automobila, naročito ako se zna da im je država nedavno oprostila preko milijardu evra duga. 
Saopštenja | Utorak, 26. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Sačuvaćemo budućnost i zdravlje građana

Marko Đurišić, prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije rekao je u Smederevu 
da je doba vest za Srbiju što ljudi sa liste UDS znaju kako da reše probleme građana, i sačuvaju njihovu budućnost i zdravlje.
Odbori LSV | Utorak, 26. 05. 2020. | Komentara: 0

Institut za digitalnu transformaciju u Zrenjaninu prvi korak ka Banatskom univerzitetu

Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine zalažu se za osnivanje Instituta digitalne transformacije u Zrenjaninu. Smatramo to prvim konkretnim koracima ka ostvarenju našeg dugogodišnjeg cilja – osnivanja Banatskog univerziteta.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook