Vesti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 16. 06. 2012. | Komentara: 1

LSV neće odustati od lustracije

NOVI SAD - Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je danas  u emisiji Politbiro koja se emituje na RTV-u da je Skupština grada Novog Sada zakazana za 29. jun i da će se do tada nesumnjivo izaći sa svim rešenjima u vezi sa formiranjem gradske vlasti u Novom Sadu.
Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot:
Sreda, 27. 06. 2012.
Čuružan u izbeglištvu

Mojoj omiljenoj političarki želim uspešnu borbu sa aždajama iz DS-a.G.đice Jerkov,ako niste uspeli u predizbornoj kampanji da iznesete sve neuspešne poteze starog rukovodstva,pruža Vam se prilika da ovozemaljske zahteve novosađana iznesete na "videlo dana".Ne smete da ih štedite,iznesite sve o čemu pričaju po Novom Sadu.Nije samo Maja bila glavna.Tu su i Borislav i sadašnji gradonačelnik.Tu je i Autobuska stanica i basnoslovno ulaganje u tkz.infrastrukturu.
Pruža Vam se jedinstvena prilika da dobijete nešto što niste ni mogli da sanjate u dosadašnjoj pol. karijeri.Samo pažljivo,ostavite visoku politiku po strani.Neka se njom bave oni preko "FRUŠKE",Vi samo hrabro sa lokalnim problemima.Isterajte sve na čistac.Ne bojte se onih iz Bodruma, jer ne zaboravite da je većina aktera u N.Sadu.Smislili su oni već nešto da završe započeto.
Verujte mi da sam dobronameran.Moja deca su vaši vršnjaci.Želim Vam sve najbolje.

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri =   ?

ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook