Marton: Boško Obradović širi mržnju i strah

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 20. 02. 2020. | Komentara: 0

Marton: Boško Obradović širi mržnju i strah

ZRENJANIN - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton najoštrije je osudio lidera Dveri Boška Obradovića zbog njegovih rasističkih stavova prema migrantima i dodao da je reč o političaru koji širi mržnju i strah.

LSV

- Političari koji šire strah i mržnju su nešto najgore na političkoj sceni. Njihova rezultati su jasno vidljivi u ludilu Drugog svetskog rata i pokoljima u bivšoj Jugoslaviji devedesetih godina. Svako normalan mora da osudi one koji na ovaj način plaše i pozivaju na mržnju - napisao je Marton na Tviteru.

On je reagovao povodom izjava i „eksperimenta“ Boška Obradovića kojim je „dokazivao“ da migranti „prljaju“ Srbiju.

(SzILSV,20.02.2020)




Odbori LSV | Utorak, 03. 07. 2012. | Komentara: 0

Osobe sa invaliditetom ne smeju biti nevidljive u društvu

ZRENJANIN – Osobe sa invaliditetom su ravnopravan deo našeg društva, nisu i ne smeju biti nevidljivi i kao takvi moraju biti i tretirani, istakao je danas predsednik Saveta za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom u gradu Zrenjaninu Stevica Radu.
Događaji | Utorak, 03. 07. 2012. | Komentara: 0

Skupština otvorena za rashlađivanje Novosađana

NOVI SAD – Predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov naložila je danas da se hol III ulaza zgrade novosadskog parlamenta u Ulici Žarka Zrenjanina 2, otvori kako bi se Novosađanima i Novosađankama koji u svojim domovima nemaju klima uređaje, a teško podnose vrućine, omogućilo da tokom visokih dnevnih temperatura borave u klimatizovanom prostoru.
Izjave | Utorak, 03. 07. 2012. | Komentara: 1

Verujem da će koalicija dobro funkcionisati

NOVI SAD – Uveren sam da će koalicija u Novom Sadu dobro funkcionisati ukoliko se svi budemo držali onih načela koje smo u dugotrajnim pregovorima postavljali kao osnovne – rekao je sinoć u emisiji “Bez cenzure” na televiziji Panonija predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook