Marton: Skandalozna relativizacija domaćih fašista u Školi na daljinu

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Sreda, 25. 03. 2020. | Komentara: 0

Marton: Skandalozna relativizacija domaćih fašista u Školi na daljinu

ZRENJANIN - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton oštro je kritikovao lekciju koja je održana preko televizije učenicima osmog razreda osnovnih škola, a u kojoj je kvisling iz Drugog svetskog rata Milan Nedić predstavljen kao „čuveni general i poznati heroj“ i ocenio da je reč o „skandaloznoj relativizaciji domaćih fašista“.

LSV

- Lekcija o početku Drugog svetskog rata koja je emitovana u okviru „Škole na daljinu“ je skandalozna. Potpuna relativizacija domaćih fašista - napisao je Marton na Tviteru.

On je upitao da li to što je nastavnik predavao u „Školi na daljinu“ zaista piše i u udžbeniku istorije za osmi razred i postavio pitanje predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić da li će nadležni na to reagovati. 
(SzILSV, 25.03.2020)
Saopštenja | Subota, 29. 05. 2021. | Komentara: 0

LSV poziva Mirovića da i Vojvodina pomogne đacima i nastavnicima

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića da obezbedi tablete i digitalne udžbenike svim đacima nižih razreda osnovnih škola u AP Vojvodini.
Izjave | Petak, 28. 05. 2021. | Komentara: 0

Kostreš: Đilas namerno hteo da uvredi ambasadora SAD

Upitan da prokomentariše izjavu Dragana Đilasa da će boravak ambasadora Godfrija u Srbiji imati smisla samo ako u SAD otvori etno restoran, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš je izjavio da mu je neverovatno da Dragan Đilas ne razume koja je uloga ambasadora bilo koje zemlje u Srbiji.
Izjave | Utorak, 25. 05. 2021. | Komentara: 0

Naprednjacima je sve politički marketing

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da posao vlasti jeste da gradi puteve, mostove i nadvožnjake, ali da se sadašnja vlast svakim kilometrom hvali kao da je to istorijski važno. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook