Mirović zaboravan i nezainteresovan za problem vode u Zrenjaninu

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Utorak, 24. 03. 2020. | Komentara: 0

Mirović zaboravan i nezainteresovan za problem vode u Zrenjaninu

Novi Sad, 24. mart 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine iznenađena je činjenicom da je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović tek danas saznao da građani Zrenjanina nemaju ispravnu pijaću vodu. 

Mirovićeva najava slanja dva šlepera vode u Zrenjanin je uzrok njegove zaboravnosti ili potpune nebrige za građane najvećeg grada u Banatu.

LSV

Pokrajinski premijer je mogao u toku svog mandata učiniti mnogo više u cilju rešavanja problema pijaće vode, ali je njegovo interesovanje za ovaj veliki problem bilo izuzetno malo.

U Zrenjaninu je od 2004. godine zabranjena upotreba pijaće vode. Zar je moguće da je jedino rešenje kojeg se Igor Mirović setio pomoć u vidu dva šlepera vode? 

Ne bi li stalni pritisak na državnu vlast dao mnogo bolje rezultate? 

Mirović je imao 1.300 dana da pokaže da je premijer svih građana Autonomne Pokrajine Vojvodine, ali je sve ostalo na dva šlepera vode.

Nameće se jasan zaključak da Igor Mirović nije zainteresovan da iskreno pomogne Zrenjaninu.

Jako loša poruka predsednika Pokrajinske vlade! 

Dejan Čapo,
potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine 
i šef odborničke grupe LSV 
u Skupštini grada ZrenjaninaSaopštenja | Četvrtak, 04. 06. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Izgradnju Fruškogorskog koridora što hitnije realizovati

Grupa republičkih i pokrajinskih poslanika, predvođena Nenadom Čankom, obišla je fruškogorsku saobraćajnicu. Nakon uvida u situaciju na terenu  poslanici su poručili da se izgradnja Fruškogorskog koridora mora što hitnije realizovati i prebaciti iz dugogodišnjih predizbornih obećanja u realnost.
Događaji | Četvrtak, 04. 06. 2020. | Komentara: 0

Dobra vest u centru Novog Sada!

Predstavnici Ujedinjene demokratske Srbije (UDS), političkog saveza koji okuplja Srbiju 21, Vojvođanski front (Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija i Zajedno za Vojvodinu, Demokratska partija Hrvata Vojvodine, Crnogorska partija, Demokratski blok), Stranku moderne Srbije i Građanski demokratski forum, razgovarali su danas posle podne s građanima i građankama Novog Sada na uglu Zmaj Jovine i Ulice Modene.
Izjave | Četvrtak, 04. 06. 2020. | Komentara: 0

Ljudi žele promene ali ne vide ko bi ih sproveo

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak očekuje da će UDS imati svoje predstavnike u skupštinama na sva tri nivoa vlasti, ali ističe da će mu to biti najčudniji izbori na kojima je do sada učestvovao, što zbog prekida izbornih radnji usled epidemije koronavirusa, zabrane okupljanja, ali i čudnih vremenskih prilika koje ne dozvoljavaju ulične akcije. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook