NAJAVA DOGAĐAJA

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Najave | Petak, 30. 10. 2015. | Komentara: 0

NAJAVA DOGAĐAJA

NOVI SAD, 30. oktobar - Zastave Vojvodine će se i u ovog vikenda vijoriti u deset vojvođanskih mesta!

LSV

Liga socijaldemokrata Vojvodine u subotu, 31. oktobra i nedelju, 01. novembra organizuje manifestacije širom Vojvodine - od Aradca do Čerevića, od Čuruga do Kumana, od Svetozara Miletića do Uljme, Uzdina i Futoga. U nedelju će kolona zastava proći ulicama Kovilja.
 
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak obratiće se, nakon šetnje, oko 12.15 sati građanima i građankama Aradca. Oko 11.30 sati u Čereviću će se okupljenima obratiti predsednik Političkog saveta LSV Dušan Jakovljev, dok će u 11.55 sati u Futogu, ispred štanda LSV građane pozdraviti član Predsedništva LSV Aleksandar Kravić.
 
Potpredsednik LSV Branislav Bogaroški govoriće oko 12.30 sati u Čurugu, nakon završetka šetnje 100 zastava Vojvodine, a u isto vreme narodna poslanica LSV Olena Papuga obratiće se meštanima Svetozara Miletića, a član Glavnog odbora LSV Branislav Knežević meštanima Uzdina.
 
Po završetku šetnji, oko 12:30 časova, potpredsednik Izvršnog odbora LSV i pokrajinski poslanik LSV Aleksandar Marton obratiće se okupljenima u Uljmi, a predsednik Lige paora i pokrajinski poslanik LSV Miloš Šibul govoriće u naselju Kumane.
 
Potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV i pokrajinski poslanik Robert Kolar govoriće oko 12.30 sati u nedelju, 1. novembra nakon šetnje 100 zastava Vojvodine u Kovilju.
 
Tog dana ligašice i ligaši na čelu sa potpredsednikom LSV i narodnim poslanikom Đorđem Stojšićem u Sremskoj Mitrovici će obeležiti Dan oslobođenja ovog grada u Drugom svetskom ratu polaganjem venca na spomenik Oslobođenja Sremske Mitrovice. 
 
Pre, tokom i nakon šetnji na štandovima LSV, koji će biti postavljeni u centru svakog od ovih deset mesta, biće prikupljani potpisi za inicijativu za zaštitu vojvođanskih poljoprivrednika i spas vojvođanskih oranica, koju je pokrenula Liga socijaldemokrata Vojvodine.
 
Pozivamo vas da izveštavate.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Najave | Sreda, 15. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš u četvrtak u emisiji "Iza vesti"

U četvrtak, 16. novembra nemojte propustiti gostovanje predsednika Vojvođana LSV Bojana Kostreša u emisiji "Iza vesti".
Najave | Četvrtak, 09. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš u petak u emisiji Među nama

U petak, 10. novembra od 17.30 časova obavezno pogledajte gostovanje predsednika Vojvođana LSV Bojana Kostreša u emisiji MEĐU NAMA.

Najave | Četvrtak, 09. 11. 2023. | Komentara: 0

Bojan Kostreš u petak u Politbirou

U petak, 10. novembra od 17.20 časova nemojte propustiti gostovanje pedsednika Vojvođana LSV Bojana Kostreša u emisiji POLITBIRO.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook