Neprimereno decu pominjati u političkoj kampanji

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Petak, 21. 02. 2020. | Komentara: 0

Neprimereno decu pominjati u političkoj kampanji

BEOGRAD – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da ne zna da li je Srpska napredna stranka ukrala od pokreta „Naši“ slogan „Za našu decu“, ali ističe da je neprimereno decu pominjati u bilo čijoj političkoj kampanji. 

LSV

- Bojim se da konzervativni političari često igraju na emocije građana, i to je nešto što baš i nije za pohvalu. Umesto slogana koji pominju decu, ovoj državi su potrebne konkretne politike koje će sprečiti odlazak „naše dece" iz zemlje. Srbija se mora modernizovati. U svakom smislu reči. Slogani će možda doneti neki procenat glasova, ali neće sprečiti talas iseljavanja iz zemlje. Bojim se da ćemo uskoro imati više bilborda sa ovakvim sloganima nego dece u školama – kazao je Marton za list Danas.

(SzILSV, 21.02.2020)Saopštenja | Ponedeljak, 06. 04. 2020. | Komentara: 0

Đurišić: Spisak svih donacija objaviti na zvaničnom sajtu Vlade

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta predvođenog LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma, insistira da Vlada Srbije, na svom zvaničnom sajtu ili na drugi pogodan način, objavi spisak i vrednost donacija dobijenih od mnogobrojnih država i medjunarodnih organizacija kao podrška u borbi protiv pandemije korona virusa, kao i pregled onoga što je država kupila.
Odbori LSV | Ponedeljak, 06. 04. 2020. | Komentara: 0

Hitno obezbediti građanima Zrenjanina vodu!

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije kritikuje neodgovorno ponašanje predstavnika zrenjaninske vlasti tokom izuzetno teškog perioda za sve naše sugrađane izazvanog pandemijom koronavirusa. 
Saopštenja | Nedelja, 05. 04. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front osuđuje hapšenje poljoprivrednika u Silbašu

Vojvođanski front osuđuje hapšenje i kažnjavanje mladog poljoprivrednika iz mesta Slilbaš u opštini Bačka Palanka. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook