Akcija "Budi deo naše kuće"

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Subota, 31. 03. 2012. | Komentara: 0

Akcija "Budi deo naše kuće"

ZRENJANIN - Članice i članovi Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovali su danas akciju u centru grada, u okviru koje je direktor Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ i kandidat LSV za poslanika u Skupštini AP Vojvodine po većinskom izbornom sistemu mr Vladimir Vasiljev, razgovarao sa sugrađankama i sugrađanima o najvećim problemima u gradu i odgovarao na njihova pitanja.

Vasiljev

- Ovo što mi danas razgovaramo sa građanima liči na političku kampanju, ali nije, zato što LSV, za razliku od drugih političkih partija, već četiri godine radi ovo, i za razliku od drugih političkih partija, mi se svake nedelje, svakog dana, u svakom trenutku, borimo za bolji Zrenjanin, za bolju Vojvodinu, za interes svih građana Vojvodine – izjavio je Vasiljev, zaključujući da Liga socijaldemokrata Vojvodine misli na Zrenjanince i kada nisu izbori i u stalnom kontaktu je sa njima. Iznoseći činjenice Vasiljev je poručio da će Liga nastaviti da se bori, jer svi podaci i brojevi govore da se autonomija isplati.

- Na našu inicijativu je promenjen Zakon o javnoj svojini kojim je Vojvodina dobila svoju imovinu, zato je promenjen i Statut gde piše da ono što je u Vojvodini bude vojvođansko, zato je promenjen Zakon o finansiranju lokalnih samouprava, zato je, na našu inicijativu, u šest gradova u Vojvodini trudnicama isplaćena puna plata, ukinuta godišnja registracija poljoprivrednih mašina, pa će svi zemljoradnici u Vojvodini samo jednom registrovati svoje traktore – podsetio je on, dodajući da je to samo jedan deo aktivnosti za koje se LSV svakodnevno zalaže u Zrenjaninu i čitavoj Vojvodini.

(BILSV, 31.03.2012.)Odbori LSV | Ponedeljak, 24. 02. 2020. | Komentara: 0

Paori i dalje veoma nisko na listi prioriteta zrenjaninske vlasti

Predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina mr Dejan Čapo saopštio je danas da LSV najoštrije osuđuje ignorantski i ponižavajući odnos kakav naprednjačka većina pokazuje prema poljoprivrednicima. 
Odbori LSV | Petak, 21. 02. 2020. | Komentara: 0

Bokan je granica koju nećemo preći

Na pitanje da li će LSV nastaviti saradnju sa naprednjacima u Novom Sadu ukoliko Tomislav Bokan izađe na izbore na zajedničkoj listi sa SNS, predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić izjavio je za 021.rs da je LSV po tom pitanju bila više nego jasna.
Odbori LSV | Utorak, 18. 02. 2020. | Komentara: 0

Samo Vojvođanski front Srbiju spasava

Pre brojnih odgovora na pitanje zašto Vojvođanski front, najpre podsećanje šta je on. Vojvođanski front je grupa političkih partija, organizacija i pojedinaca koja za cilj ima odbranu i zaštitu Vojvodine, njenih građana i dobara. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook