Akcija "Budi deo naše kuće"

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Subota, 31. 03. 2012. | Komentara: 0

Akcija "Budi deo naše kuće"

ZRENJANIN - Članice i članovi Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovali su danas akciju u centru grada, u okviru koje je direktor Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ i kandidat LSV za poslanika u Skupštini AP Vojvodine po većinskom izbornom sistemu mr Vladimir Vasiljev, razgovarao sa sugrađankama i sugrađanima o najvećim problemima u gradu i odgovarao na njihova pitanja.

Vasiljev

- Ovo što mi danas razgovaramo sa građanima liči na političku kampanju, ali nije, zato što LSV, za razliku od drugih političkih partija, već četiri godine radi ovo, i za razliku od drugih političkih partija, mi se svake nedelje, svakog dana, u svakom trenutku, borimo za bolji Zrenjanin, za bolju Vojvodinu, za interes svih građana Vojvodine – izjavio je Vasiljev, zaključujući da Liga socijaldemokrata Vojvodine misli na Zrenjanince i kada nisu izbori i u stalnom kontaktu je sa njima. Iznoseći činjenice Vasiljev je poručio da će Liga nastaviti da se bori, jer svi podaci i brojevi govore da se autonomija isplati.

- Na našu inicijativu je promenjen Zakon o javnoj svojini kojim je Vojvodina dobila svoju imovinu, zato je promenjen i Statut gde piše da ono što je u Vojvodini bude vojvođansko, zato je promenjen Zakon o finansiranju lokalnih samouprava, zato je, na našu inicijativu, u šest gradova u Vojvodini trudnicama isplaćena puna plata, ukinuta godišnja registracija poljoprivrednih mašina, pa će svi zemljoradnici u Vojvodini samo jednom registrovati svoje traktore – podsetio je on, dodajući da je to samo jedan deo aktivnosti za koje se LSV svakodnevno zalaže u Zrenjaninu i čitavoj Vojvodini.

(BILSV, 31.03.2012.)Odbori LSV | Ponedeljak, 01. 06. 2020. | Komentara: 0

Kisačani: Vojvođanski front pokazao da ima ko da nas čuje i razume

Po ko zna koji put u proteklom periodu, i danas su kandidati i kandidatkinje liste Vojvođanski front – ujedinjeni za demokratski Novi Sad za odbornike u Skupštini grada razgovarali sa građanima ispred pijace u Kisaču.
Odbori LSV | Ponedeljak, 01. 06. 2020. | Komentara: 0

Novosađane raduje ujedinjenje vojvođanskih stranaka!

Građani i građanke Novog Sada i prigradskih naselja sa kojima su aktivisti i aktivistkinje Vojvođanskog fronta – ujedinjeni za demokratski Novi Sad razgovarali i tokom protekle nedelje (od 24. do 31.maja) na uličnim akcijama širom grada i prigradskih naselja, velikom većinom su poručili da ih raduje ujedinjenje vojvođanskih stranaka u Vojvođanski front.
Odbori LSV | Petak, 29. 05. 2020. | Komentara: 0

Grujić: Naši kandidati za odbornike nemaju ličnih interesa i nisu preletači

Našu listu čine odgovorni ljudi različitih zanimanja, interesovanja i obrazovanja - kaže Miroslav Grujić, nosilac liste „Vojvođanski front - ujedinjeni za demokratsku Kikindu - LSV i ZZV“. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook