Akcija "Budi deo naše kuće"

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Subota, 31. 03. 2012. | Komentara: 0

Akcija "Budi deo naše kuće"

ZRENJANIN - Članice i članovi Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovali su danas akciju u centru grada, u okviru koje je direktor Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ i kandidat LSV za poslanika u Skupštini AP Vojvodine po većinskom izbornom sistemu mr Vladimir Vasiljev, razgovarao sa sugrađankama i sugrađanima o najvećim problemima u gradu i odgovarao na njihova pitanja.

Vasiljev

- Ovo što mi danas razgovaramo sa građanima liči na političku kampanju, ali nije, zato što LSV, za razliku od drugih političkih partija, već četiri godine radi ovo, i za razliku od drugih političkih partija, mi se svake nedelje, svakog dana, u svakom trenutku, borimo za bolji Zrenjanin, za bolju Vojvodinu, za interes svih građana Vojvodine – izjavio je Vasiljev, zaključujući da Liga socijaldemokrata Vojvodine misli na Zrenjanince i kada nisu izbori i u stalnom kontaktu je sa njima. Iznoseći činjenice Vasiljev je poručio da će Liga nastaviti da se bori, jer svi podaci i brojevi govore da se autonomija isplati.

- Na našu inicijativu je promenjen Zakon o javnoj svojini kojim je Vojvodina dobila svoju imovinu, zato je promenjen i Statut gde piše da ono što je u Vojvodini bude vojvođansko, zato je promenjen Zakon o finansiranju lokalnih samouprava, zato je, na našu inicijativu, u šest gradova u Vojvodini trudnicama isplaćena puna plata, ukinuta godišnja registracija poljoprivrednih mašina, pa će svi zemljoradnici u Vojvodini samo jednom registrovati svoje traktore – podsetio je on, dodajući da je to samo jedan deo aktivnosti za koje se LSV svakodnevno zalaže u Zrenjaninu i čitavoj Vojvodini.

(BILSV, 31.03.2012.)Odbori LSV | Utorak, 15. 10. 2019. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast šampion u uvođenju novih nameta za građane

Zrenjaninska naprednjačka vlast ne prestaje da nas iznenađuje kreativnošću koju pokazuje u izmišljanju novih načina da poveća namete građanima, saopštila je danas odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina. 
Odbori LSV | Ponedeljak, 07. 10. 2019. | Komentara: 0

Članovi Izvršnog odbora LSV Zrenjanin zahtevaju rešavanje problema kafilerije

Članovi i članice Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin otišli su do kafilerije da izraze svoje nezadovoljstvo zbog širenja neprijatnih mirisa iz kafilerije „Prekon“ i iskažu stav da se problem mora bez odlaganja rešiti.
Odbori LSV | Nedelja, 06. 10. 2019. | Komentara: 0

Marton: Gradska vlast da se već jednom uozbilji

Smatramo da nije dobro što vladajuća većina i dalje nastavlja sa starom praksom odbijanja svakog našeg predloga. Za dva do tri meseca će se te iste tačke naći na dnevnom redu, jer su to životni problemi naših sugrađana koji moraju da se rešavaju – izjavio je odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook