Bez lažnih obećanja

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Petak, 20. 04. 2012. | Komentara: 0

Bez lažnih obećanja

BEČEJ – Liga socijaldemokrata Vojvodine ne obećava, poput drugih stranaka, otvaranje novih radnih mesta niti novac koji će padati sa neba ukoliko Liga dođe na vlast, već će i dalje insistirati na borbi za Vojvodinu i mogućnost da ona raspolaže svojom imovinom, istakao je na tribini u Drljanu šef izbornog štaba OO LSV Bečej Tot Ferenc.

LSV

– Mi smo u Ligi socijaldemokrata Vojvodine već 22 godine istrajni u svojoj borbi da Vojvodina raspolaže svojom imovinom. I dalje ćemo na tome insistirati, jer znamo da ćemo samo na taj način moći Vama, građankama i građanima Vojvodine da obezbedimo bolju budućnost – naveo je Tot. Zatražio je od prisutnih podršku za Ligu na lokalnim i na pokrajinskim izborima, ističući pri tom da oni koji žive ovde najbolje znaju šta im treba.

– Ne treba Beograd da nam određuje šta je nama potrebno i u kolikoj meri – dodao je on. Prisutnima se obratio i odbornik LSV u Skupštini opštine Bečej Velimir Čiplić koji je ih je podsetio i upoznao sa radom Lige u prethodne 22 godine, navodeći da je ostala dosledna svom programu.

– Vojvodina mora da raspolaže svojom imovinom, da ima zakonodavnu, izvršnu i sudsku vlast, a sve to garantovano Ustavom. Samo tako će svima nama biti bolje – naveo je Čiplić. Kandidat za odbornika LSV u SO Bečej Željko Pajić se osvrnuo na stanje u vojvođanskim selima i ukazao na prednosti koje nudi ulazak u EU, dok je kandidat za odbornika LSV u SO Bečej Aleksandar Kekić podsetio da je Vojvodina bila najplodnija, najbogatija i da se u njoj najbolje živelo onda, kada je imala najviše slobode i kada je imala autonomiju. Posetioci tribine imali su prilike da porazgovaraju i sa Verom Guljaš koja je kandidatkinjom za poslanicu u Skupštini autonomne pokrajine Vojvodine po većinskom sistemu.

(BILSV, 20. 04. 2012.)Odbori LSV | Sreda, 02. 09. 2020. | Komentara: 0

Marton: U Skupštini grada ne ćutati o problemima građana

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je da će se zalagati da se u gradskom parlamentu ne ćuti o problemima koji muče građane. 
Odbori LSV | Četvrtak, 13. 08. 2020. | Komentara: 0

LSV TRAŽI ZATVARANJE KAFILERIJE U ZRENJANINU

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina na konstitutivnoj sednici, koja je zakazana za 21. avgust, zatražiće zatvaranje kafilerije "Prekon".

Odbori LSV | Četvrtak, 09. 07. 2020. | Komentara: 0

Marton: Šta treba da se dogodi da vlast reši ovaj problem?

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton zapitao je nadležne šta treba da se dogodi da bi se problem mutne zrenjaninske vode rešio.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook