Deklaracija - lična karta proizvoda

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 15. 03. 2018. | Komentara: 0

Deklaracija - lična karta proizvoda

VRŠAC - Povodom Svetskog dana potrošača u prostorijama Gradskog odbora LSV Vršac Olgica Lukač je održala predavanje na temu "Deklaracija – lična karta proizvoda". 

lsv

Predavanje je organizovano u saradnji sa UGZP "Košava", udruženjem građana koje se od osnivanja 2005. godine bavi pitanjima zaštite interesa potrošača i korisnika usluga na nivou lokalne samouprave grada Vršca, ali je i član asocijacije APOS sa sedištem u Novom Sadu. 

Višegodišnja saradnja UGZP "Košave" i GrO LSV Vršac svakako da su od velikog značaja u oblasti zaštite interesa potrošača i korisnika usluga, jer im pomažu u rešavanju mnogobrojnih potrošačkih problema. 

Ujedno, LSV je jedina politička stranka u Srbiji koja je prepoznala smisao i značaj pravilnog vođenja potrošačke politike nezavisno od zvanične državne potrošačke politike i daje punu potporu i podršku radu udruženjima koja se bave zaštitom interesa potrošača.  

U tom smislu, ovu problematiku i njeno adekvatno rešavanje je LSV unela i u svoj novi Statut.
(BILSV, 15.03.2018)



Odbori LSV | Petak, 22. 09. 2023. | Komentara: 0

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina pokrenula teme važne za Zrenjanin

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani danas su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca. Kao i do sada, lokalna vlast je ostala gluva na ove teme kao što je već 11 godina gluva na probleme običnih ljudi.
Odbori LSV | Četvrtak, 21. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Novi Sad da dobije svoj Central park u zoni ispod novog mosta

Novi Sad je dobio titulu „Evropski grad šuma 2023“ i ova vest bi služila na ponos svih građana Novog Sada kada bi je stvarnost i činjenice na terenu potvrđivale!
Odbori LSV | Sreda, 20. 09. 2023. | Komentara: 0

Zahtevamo besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva od predstavnika gradske vlasti da obezbede besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook