Delegacija LSV Novi Sad položila venac na spomenik Vasi Stajiću

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Utorak, 11. 02. 2020. | Komentara: 0

Delegacija LSV Novi Sad položila venac na spomenik Vasi Stajiću

Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad položila je venac na spomenik Vasi Stajiću povodom 10. februara, godišnjice njegovog rođenja i smrti.

LSV

- Tvoje delo, borba i ideje žive i dalje - piše na vencu koji su ligašice i ligaši položili u čast istaknutom piscu, filozofu i kulturnom radniku.

Delegaciju su činili odbornik i potpredsednik Gradskog odbora Aleksandar Jovanović, odbornik Bogdan Kolarski, odbornice Kristina Meneši i Slobodanka Markov, predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Novi Sad Mirko Grujičić, kao i više aktivista i aktivistkinja.

Kao i svih ranijih godina, ligašice i ligaši su i danas ponovili da vizija i upornost Vase Stajića u borbi za bolji položaj Vojvodine nikada ne smeju i neće biti zaboravljeni.Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 02. 2020. | Komentara: 0

Pretvorili su naš grad u ruinu

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje bahatost i bezobrazluk koji predstavnici zrenjaninske naprednjačke vlasti po ko zna koji put pokazuju nemarom prema javnim površinama.
Odbori LSV | Sreda, 05. 02. 2020. | Komentara: 0

Zrenjanin i dalje nema bezbedne pružne prelaze

Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo upozorava na neispravnost železničkih rampi na pružnim prelazima u Zrenjaninu. Već smo ukazivali na ovaj problem, ali bahatost i neodgovornost predstavnika vlasti prevazilaze svest o bezbednosti svih sugrađana. Do sada nije urađeno ništa da se ovaj problem reši.
Odbori LSV | Sreda, 05. 02. 2020. | Komentara: 0

Uručene članske karte još jednoj grupi novih članica i članova LSV

Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar, predsednik Gradskog odbora i predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Novi Sad Aleksandar Kravić i Mirko Grujičić, sinoć su pozdravili i svečano uručili članske karte još jednoj grupi novih članica i članova LSV.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook