Dugogodišnja borba za Vojvodinu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 03. 04. 2012. | Komentara: 0

Dugogodišnja borba za Vojvodinu

BAČKA PALANKA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka organizovao je sinoć u Pivnicama predizbornu tribinu na kojoj su pred oko 150 meštanki i meštana govorili predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, predsednik Političkog saveta LSV Dušan Jakovljev, predsednik OO LSV Bačka Palanka Vladimir Trkulja i kandidat LSV za poslanika u Skupštini AP Vojvodine po većinskom izbornom sitemu Boban Orelj.

Nenad Canak
 
Obraćajući se okupljenim građanima i građankama, predsednik LSV Nenad Čanak, ih je podsetio da se program Lige ne menja od samog osnivanja stranke.

- Već 22 godine Liga ima isti program, 22 godine se borimo za istu stvar a to su sudska, izvršna i zakonodavna vlast, kao i imovina i izvorni prihodi – rekao je on. Čanak je podsetio i na multietničost Vojvodine.

- U Vojvodini ima 436 naseljenih mesta, imamo šest zvaničnih jezika koji se koriste, a isto onoliko jezika koliko različitih nacija živi ovde. Niko ne sme da se plaši zbog svog prezimena ili maternjeg jezika – rekao je predsednik LSV.
Vladimir Trkulja se zahvalio prisutnima i najavio nastavak pozitivne kampanje koju je lokalni odbor i započeo da sprovodi. Takođe je rekao i da je siguran u uspeh Lige na predstojećim izborima.
Kandidat sa pokrajinskog poslanika Boban Orelj, novinarima se obratio i posle tribine.

- Liga Socijaldemokrata Vojvodine je četiri godine u kampanji, a ne samo tri meseca pred izbore. Četiri godine mi obilazimo mesne zajednice, sela i gradove. Gde god je potreba da se našem stanovištvu prenesu informacije koje su bitnog značaja upravo za njih. Upravo zato što živimo ovde i mi i sve naše komšije moramo da se potrudimo da obezbedimo bolji i dostojanstveniji život svim građankama i građanima naše opštine - istakao je Orelj.

(BILSV, 03.04.2012.)



Odbori LSV | Četvrtak, 09. 02. 2012. | Komentara: 0

Nastavljena borba sa snegom

TEMERIN – Kao što su i najavili, omladinci Lige socijaldemokrata Vojvodine opštinskog odbora u Temerinu nastavili su akciju čišćenja od ogromnih nanosa snega.
Odbori LSV | Utorak, 07. 02. 2012. | Komentara: 0

Iz Zrenjanina poslata poruka pobede

ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine trenutno ima najviši rejting u Zrenjninu, kao i sposobnost da pokaže odgovornost i obavezu da vodi grad posle predstojećih izbora, ocenjeno je na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj su govorili predsednik GrO LSV Zrenjanin Dejan Čapo, predsednik IO GrO LSV Zrenjanin Dragan Nedeljkov i potpredsednik LSV Aleksandar Marton.
Odbori LSV | Utorak, 07. 02. 2012. | Komentara: 0

Temerinski omladinci očistili sneg

TEMERIN – Omladinici OO Lige socijaldemokrata Temerin očistili su, u sklopu akcije "Očistimo Temerin - olakšajmo život našim sugrađankama i sugrađanima”, više autobuskih stajališta u tom mestu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook