Grujić: Sačuvajmo drvored u Nakovu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 22. 06. 2019. | Komentara: 0

Grujić: Sačuvajmo drvored u Nakovu

KIKINDA – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić upozorio je da je u planu da se, zarad izgradnje dvosmerne biciklističke staze od Kikinde do graničnog prelaza Nakovo – Lunga, u glavnoj nakovačkoj ulici poseku čak 43 stabla.

LSV

- Meštani Nakova su se žalili vlastima zbog ovoga i molili da se staza malo izmesti kako bi drvored bio sačuvan, ali molba, po njihovim rečima, nije urodila plodom. Apelujemo na lokalnu vlast da preispita svoju odluku dok nije kasno i dok stabla nisu posečena, te izmesti stazu za koji metar u stranu. Sačuvajte prirodu Kikinde u ovoj teškoj situaciji, a vožnja u hladovini stabala prijaće i biciklistima. Ne smemo dozvoliti da se na ovako bahat način uništava zelenilo u ionako slabo pošumljenom severu Banata – kaže Grujić.

(SzILSV, 22.06.2019)



Odbori LSV | Sreda, 25. 04. 2012. | Komentara: 0

Opet napadnute prostorije LSV

Novi Sad, 25. aprila - U noći između 24. i 25. aprila, kamenom je razbijen prozor na prostorijama Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Beočin. Reč je o prostorijama koje se nalaze na drugom spratu zgrade u Omladinskoj ulici 54, i tom prilikom su razbijena oba okna na duplom prozoru, a staklo se raspršilo po celoj prostoriji.
Odbori LSV | Utorak, 24. 04. 2012. | Komentara: 0

Bezbednost građanki i građana mora biti na prvom mestu

ZRENJANIN - U narednom periodu, odnosno u naredne četiri godine, ću se truditi da zastupam interese svih građanki i građana Zrenjanina u Skupštini AP Vojvodine – rekao je danas na konferenciji za novinare potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za poslanika u pokrajinskom parlamentu, po većinskom izbornom sistemu Aleksandar Marton.
Odbori LSV | Subota, 21. 04. 2012. | Komentara: 0

Otvorena vrata za spas trščara

NOVI SAD - Mesni odbor „Sava Kovačević“ Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad organizovao je danas akciju „Otvorena vrata za spas trščara“ kako bi sugrađanke i sugrađane još jednom upozorio na značaj i lošu situaciju ovih kuća koje se nalaze u Ulici kraljevića Marka.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook