Hitno utvrditi šta se desilo na Adamovićevom naselju!

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Petak, 13. 01. 2012. | Komentara: 0

Hitno utvrditi šta se desilo na Adamovićevom naselju!

Novi Sad, 13. januar - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva da se hitno razjasni šta se tačno dogodilo i zbog čega je pretučen Bahrija Bulić na Adamovićevom naselju. 

Radovan Latinovic

Ukoliko se zaista ispostavi da je, kao što je danas objavljeno u medijima,  prebijen zbog svoje nacionalnosti i da su zbog toga uznemiravana i njegova deca zahtevamo najteže kazne za napadače.

Novi Sad je bio i biće grad koji se ponosi svim nacionalnim zajednicama koje u njemu žive. Tu svoju osobinu je sačuvao i u najtežim vremenima.

Liga socijaldemokrata Vojvodine se ovakvim incidentima protivila i mračnih devedesetih godina prošlog veka i sigurno je da ćemo i ubuduće biti pretnja svakome ko pomisli da unese mržnju i netrpeljivost u naš grad.

Velika sramota je Novom Sadu naneta pre nekoliko godina kada je čovek pretučen zato što je u autobusu pričao na mađarskom jeziku. Nemamo nameru da dozvolimo da takvi primeri postanu učestali.


Predsednik Gradskog odbora LSV Novi Sad
prim.dr Radovan Latinović
Odbori LSV | Četvrtak, 21. 05. 2020. | Komentara: 0

Hitno zabraniti seču šume na Fruškoj gori!

Vojvođanski front – ujedinjeni za Novi Sad zahteva da se hitno zabrani seča šume i zaustavi ogoljavanje Fruške gore. Iako to ne spada u gradsku nadležnost, svako ko voli Novi Sad, voli i Frušku goru i zato pozivamo sve aktere na političkoj sceni grada da se angažuju i ulože sav svoj uticaj u njenu zaštitu.
Odbori LSV | Utorak, 19. 05. 2020. | Komentara: 0

Hitno privesti i procesuirati pripadnike Levijatana!

Vojvođanski front - ujedinjeni za Novi Sad poziva sve nadležne organe da privedu i procesuiraju pripadnike pokreta Levijatan koji su se fotografisali sa visoko podignutom desnom rukom ispred Spomenika žrtvama racije.
Odbori LSV | Nedelja, 17. 05. 2020. | Komentara: 0

Samo se Vojvođanski front bori da prigradska naselja postanu prestižna predgrađa

Novi Sad je nama glavni grad! I mi se borimo za Novi Sad u društvu modernih, razvijenih evropskih gradova, a tamo su prigradska naselja kao što su Kać, Kisač prestižna predgrađa. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook