Hitno utvrditi šta se desilo na Adamovićevom naselju!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 13. 01. 2012. | Komentara: 0

Hitno utvrditi šta se desilo na Adamovićevom naselju!

Novi Sad, 13. januar - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva da se hitno razjasni šta se tačno dogodilo i zbog čega je pretučen Bahrija Bulić na Adamovićevom naselju. 

Radovan Latinovic

Ukoliko se zaista ispostavi da je, kao što je danas objavljeno u medijima,  prebijen zbog svoje nacionalnosti i da su zbog toga uznemiravana i njegova deca zahtevamo najteže kazne za napadače.

Novi Sad je bio i biće grad koji se ponosi svim nacionalnim zajednicama koje u njemu žive. Tu svoju osobinu je sačuvao i u najtežim vremenima.

Liga socijaldemokrata Vojvodine se ovakvim incidentima protivila i mračnih devedesetih godina prošlog veka i sigurno je da ćemo i ubuduće biti pretnja svakome ko pomisli da unese mržnju i netrpeljivost u naš grad.

Velika sramota je Novom Sadu naneta pre nekoliko godina kada je čovek pretučen zato što je u autobusu pričao na mađarskom jeziku. Nemamo nameru da dozvolimo da takvi primeri postanu učestali.


Predsednik Gradskog odbora LSV Novi Sad
prim.dr Radovan Latinović




Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook