Izabrano novo rukovodstvo LSV Zrenjanin

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 14. 04. 2019. | Komentara: 0

Izabrano novo rukovodstvo LSV Zrenjanin

Zrenjanin, 14. april 2019 - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin održala je XX izbornu Skupštinu u petak, 12. aprila 2019. godine. Na nizu sednica Mesnih organizacija izabrani delegati i delegatkinje su na Skupštini Gradske organizacije izabrali predsednika, potpredsednike i članove Gradskog odbora, kao i predsednika Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu.

LSV

Za predsednika Gradskog odbora ponovo je izabran Bojan Kostreš, dok su za potpredsednike izabrani Bojana Begović i Tibor Vaš. Predsednik Izvršnog odbora i u ovom mandatu je Dejan Čapo, koji je i šef odborničke grupe LSV u Skupštini grada. Članovi predsedništva su, osim navedenih, Aleksandar Marton, Vladimir Milošev, Adam Paljov, Saša Popov i Dušan Jakovljev.

Sa izborne Skupštine poslata je poruka da Liga socijaldemokrata Vojvodine ima svoj put, a to je alternativa aktuelnoj vlasti u Zrenjaninu. Liga socijaldemokrata Vojvodine ima plan i ljude za bolji Zrenjanin koji će funkcionisati normalno, kako i dolikuje našem gradu, prema potrebama Zrenjaninki i Zrenjaninaca i u narednom periodu spremna je da preuzme odgovornost da to i ostvari.

Informativna služba
GrO LSV Zrenjanin




Odbori LSV | Subota, 28. 04. 2012. | Komentara: 0

Imamo ljude, ideje i projekte

SREMSKA MITROVICA – U izbornoj trci za mesto gradonačelnika Sremske Mitrovice na listi „Liga socijaldemokrata Vojvodine - Nenad Čanak“, koja nosi redni broj 6, nalazi se Miodrag Mitrović, koji za list Danas ističe da su sigurno oni koji su ga kandidovali prepoznali šta to on sve namerava da uradi ako bude izabran za gradonačelnika.
Odbori LSV | Petak, 27. 04. 2012. | Komentara: 0

Asfaltiraju se ulice u "Maloj Americi"

ZRENJANIN - Počeli su dugo očekivani radovi na asfaltiranju centralnih ulica u naselju "Rade Končar", u mesnoj zajednici "Mala Amerika" u Zrenjaninu. Ovim će biti završeni obimni i kompleksni radovi na obnovi infrastrukture naselja, koji obuhvataju ne samo rekonstrukciju kolovoza i pešačkih staza, već i toplovodne i kišne kanalizacione mreže, kao i izgradnju novih parking mesta.
Odbori LSV | Sreda, 25. 04. 2012. | Komentara: 0

Opet napadnute prostorije LSV

Novi Sad, 25. aprila - U noći između 24. i 25. aprila, kamenom je razbijen prozor na prostorijama Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Beočin. Reč je o prostorijama koje se nalaze na drugom spratu zgrade u Omladinskoj ulici 54, i tom prilikom su razbijena oba okna na duplom prozoru, a staklo se raspršilo po celoj prostoriji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook