Liga je otvorila kancelariju u Kuli

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 12. 2011. | Komentara: 0

Liga je otvorila kancelariju u Kuli

KULA – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Kula juče je organizovao svečanost povodom otvaranja kancelarije u toj opštini. Na otvaranju kancelarije govorili su narodna poslanica LSV Olena Papuga i narodni poslanik i član Izvršnog odbora LSV Radovan Radovanović.

KAncelarija KulaPapuga je podsetila da Liga na području Kule deluje od nastanka stranke, ali da u poslednje vreme opštinski odbor nije imao kancelariju, pa se radilo u prostoriji Mesnog odbora u Ruskom Krsturu.
– Sve većim interesovanjem za Ligu socijaldemokrata Vojvodine na ovom području stvorila se potreba da Ligaši u toj opštini imaju svoj dom gde će se sastajati i raditi u interesu građana kulske opštine i Vojvodine. Liga socijaldemokrata Vojvodine će i ubuduće da radi na dobrobiti građana opštine i pomoći će da politički život u opštini dobije zdravije osnove – istakla je Olena Papuga. Otvaranju kancelarije prisustvovali su predstavnici drugih stranaka koje deluju na teritoriji opštine, kao i predstavnici drugih odbora LSV.

(BILSV, 08. 12. 2011.)Odbori LSV | Ponedeljak, 15. 07. 2019. | Komentara: 0

Umesto da proradi, fabrika još u izgradnji i menja hemikalije za prečišćavanje

Liga socijaldemokrata Vojvodine još jednom najoštrije osuđuje neodgovornost predstavnika zrenjaninske vlasti prema interesima svih Zrenjaninaca time što ih i dalje dovodi u zabludu u vezi sa obezbeđivanjem zdrave pijaće vode.
Odbori LSV | Subota, 13. 07. 2019. | Komentara: 0

Ligaši u Zrenjaninu i Novom Sadu proslavili 29 godina postojanja LSV

Gradski odbori Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad i Zrenjanin proslavili su prethodnih dana 29 godina postojanja LSV. 
Odbori LSV | Utorak, 09. 07. 2019. | Komentara: 0

LSV Bečej osudio nacionalistički napad sugrađanina na novinarku N1

Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej Ferenc Toth oštro je osudio nacionalistički napad svog sugrađanina na novinarku N1, Zanu Cimini.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook