Liga je otvorila kancelariju u Kuli

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 12. 2011. | Komentara: 0

Liga je otvorila kancelariju u Kuli

KULA – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Kula juče je organizovao svečanost povodom otvaranja kancelarije u toj opštini. Na otvaranju kancelarije govorili su narodna poslanica LSV Olena Papuga i narodni poslanik i član Izvršnog odbora LSV Radovan Radovanović.

KAncelarija KulaPapuga je podsetila da Liga na području Kule deluje od nastanka stranke, ali da u poslednje vreme opštinski odbor nije imao kancelariju, pa se radilo u prostoriji Mesnog odbora u Ruskom Krsturu.
– Sve većim interesovanjem za Ligu socijaldemokrata Vojvodine na ovom području stvorila se potreba da Ligaši u toj opštini imaju svoj dom gde će se sastajati i raditi u interesu građana kulske opštine i Vojvodine. Liga socijaldemokrata Vojvodine će i ubuduće da radi na dobrobiti građana opštine i pomoći će da politički život u opštini dobije zdravije osnove – istakla je Olena Papuga. Otvaranju kancelarije prisustvovali su predstavnici drugih stranaka koje deluju na teritoriji opštine, kao i predstavnici drugih odbora LSV.

(BILSV, 08. 12. 2011.)



Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook