Liga je otvorila kancelariju u Kuli

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 12. 2011. | Komentara: 0

Liga je otvorila kancelariju u Kuli

KULA – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Kula juče je organizovao svečanost povodom otvaranja kancelarije u toj opštini. Na otvaranju kancelarije govorili su narodna poslanica LSV Olena Papuga i narodni poslanik i član Izvršnog odbora LSV Radovan Radovanović.

KAncelarija KulaPapuga je podsetila da Liga na području Kule deluje od nastanka stranke, ali da u poslednje vreme opštinski odbor nije imao kancelariju, pa se radilo u prostoriji Mesnog odbora u Ruskom Krsturu.
– Sve većim interesovanjem za Ligu socijaldemokrata Vojvodine na ovom području stvorila se potreba da Ligaši u toj opštini imaju svoj dom gde će se sastajati i raditi u interesu građana kulske opštine i Vojvodine. Liga socijaldemokrata Vojvodine će i ubuduće da radi na dobrobiti građana opštine i pomoći će da politički život u opštini dobije zdravije osnove – istakla je Olena Papuga. Otvaranju kancelarije prisustvovali su predstavnici drugih stranaka koje deluju na teritoriji opštine, kao i predstavnici drugih odbora LSV.

(BILSV, 08. 12. 2011.)Odbori LSV | Utorak, 18. 02. 2020. | Komentara: 0

Samo Vojvođanski front Srbiju spasava

Pre brojnih odgovora na pitanje zašto Vojvođanski front, najpre podsećanje šta je on. Vojvođanski front je grupa političkih partija, organizacija i pojedinaca koja za cilj ima odbranu i zaštitu Vojvodine, njenih građana i dobara. 
Odbori LSV | Utorak, 11. 02. 2020. | Komentara: 0

Delegacija LSV Novi Sad položila venac na spomenik Vasi Stajiću

Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad položila je venac na spomenik Vasi Stajiću povodom 10. februara, godišnjice njegovog rođenja i smrti.
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 02. 2020. | Komentara: 0

Pretvorili su naš grad u ruinu

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje bahatost i bezobrazluk koji predstavnici zrenjaninske naprednjačke vlasti po ko zna koji put pokazuju nemarom prema javnim površinama.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook