Ligaši podižu kvalitet života u mesnim zajednicama

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 30. 11. 2011. | Komentara: 0

Ligaši podižu kvalitet života u mesnim zajednicama

SUBOTICA – Lige socijaldemokrata Vojvodine za svoj cilj postavlja poboljšanje kvaliteta života i aktivno radi na njegovom ostvarivanju, istakla je juče potpredsednica Mesnog odbora LSV u Peščari Monika Ikotić, i pozvala građane i građanke da 11. decembra, kada se održavaju ponovljeni izbori za četiri mesne zajednice, izađu na birališta i glasaju za Ligu.

Subotica press

Ona je na konferenciji za novinare istakla da ponekad za rešavanje određenih problema nisu potrebna velika sredstva, već da je dovoljno uočiti ih i smisliti način za njihovo rešavanje.

– Tako je na inicijativu LSV, koja je i pripremila predlog, mesna zajednica konkurisala kod pokrajinskog Sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice s projektom postavljanja 21 nove table sa nazivima ulica na sva tri jezika u službenoj upotrebi u Subotici - srpskom, hrvatskom i mađarskom – istakao je predsednik MO LSV u Peščari Đorđe Dragojlović.

On je naveo da je to prvi put da je Mesna zajednica Peščara podnela neki predlog projekta pokrajinskim ustanovama, dodajući da će na ovaj način 70 ulica tokom decembra biti obeleženo novim trojezičnim tablama. Na mnogim mestima, čak i vrlo frekventnim raskrsnicama, takve oznake čak nisu dosad ni postojale, napomenuo je Dragojlović. Takođe, na konferenciji za novinare je rečeno da su ligaši iz Peščare zajedno s mesnom organizacijom LSV iz Novog sela pokrenuli inicijativu da se osvetli pružni prelaz u Koparskoj ulici, koji predstavlja veliku pretnju bezbednosti za stanovnike obe mesne zajednice, jer je izdignut iznad nivoa ulice, a vozovi neretko prolaze bez da su spuštene rampe.

(BILSV, 30. 11. 2011.)Odbori LSV | Četvrtak, 14. 11. 2019. | Komentara: 0

Šnel štrase, autoput, autodrom?

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin upitao je danas kada će zaista početi da se radi na dugo najavljivanim auto-putevima Zrenjanin-Beograd i Zrenjanin-Novi Sad.
Odbori LSV | Ponedeljak, 04. 11. 2019. | Komentara: 0

Obećano - opet neispunjeno!

Članovi Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine juče su, zajedno sa građanima, obišli trasu obilaznice kako bi utvrdili da li je ispoštovan rok za završetak radova koji je od strane investitora definisan za oktobar 2019. godine, kako i stoji na gradilišnoj tabli.
Odbori LSV | Utorak, 29. 10. 2019. | Komentara: 0

Čekićanje fabrike vode

Aktivisti Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin poklonili su predstavnicima naprednjačke vlasti i investitora izvršioca usluge prečišćavanja vode u Zrenjaninu, čekić i paket vode.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook