Ligaši u Zrenjaninu i Novom Sadu proslavili 29 godina postojanja LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 13. 07. 2019. | Komentara: 0

Ligaši u Zrenjaninu i Novom Sadu proslavili 29 godina postojanja LSV

NOVI Sad - Gradski odbori Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad i Zrenjanin proslavili su prethodnih dana 29 godina postojanja LSV. 

LSV

Predsednik GrO LSV Novi Sad Aleksandar Kravić kratko je pozdravio okupljene u čardi „Jedro“ i konstatovao da je mnogo toga urađeno u proteklom periodu, a da će od jeseni krenuti čitav talas novih aktivnosti GrO LSV Novi Sad.

Uz puno dobre muzike i smeha, preko 200 aktivista i aktivistkinja družili su se i uživali do kasno u sjajnoj atmosferi pored Dunava.

U druženju i prijateljskoj atmosferi, zrenjaninske ligašice i ligaši prisetili su se proteklih borbi u kojima su se, zajedno sa svojim drugovima, borili za bolju Vojvodinu i bolju Srbiju. Razgovarali se i o aktuelnoj situaciji u našem društvu i o budućim planovima. 

Ligu čine ljudi koji veruju u nju i u koje ona veruje, to je naša snaga i prednost. Naše ideje su okupile i održale dobre i vredne ljude, a doslednost u negovanju pravih vrednosti uvek nas je jasno razdvajala od svih ostalih, rečeno je na proslavi. 

Zato je iz Zrenjanina i ovog puta poslata poruka da smo jedinstveni, da imamo snage za nove bitke i nove pobede i da ćemo nastaviti da delamo u interesu svih nas koji živimo ovde. Spremni smo da preuzmemo odgovornost. 
(SzILSV, 13.07.2019)



Odbori LSV | Subota, 31. 03. 2012. | Komentara: 0

Izgraditi eko česmu u MZ Mala Amerika

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina i kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine po većinskom izbornom sistemu Aleksandar Marton, podržao je danas akciju Mesne organizacije LSV Mala Amerika, potpisavši inicijativu da se u ovoj mesnoj zajednici izgradi eko česma.
Odbori LSV | Subota, 31. 03. 2012. | Komentara: 0

Predstavljen program LSV Temerin

TEMERIN - U svečanoj sali SO Temerin, juče je predstavljen plan i program Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Temerin za period od 2012-2016 godine.
Odbori LSV | Petak, 30. 03. 2012. | Komentara: 0

Liga ne menja svoju politiku

ZRENJANIN- Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za pokrajinskog poslanika po većinskom izbornom sistemu Vladimir Vasiljev gostujući u emisiji “Odgovor” na Regionalnoj televiziji Santos, izjavio je da LSV ima jedinstvenu politiku na sva tri nivoa vlasti: lokalnom, pokrajinskom i republičkom, što  traje već pune 22 godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook