MUP hitno da reši problem sa registracijom vozila u Novom Sadu

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Četvrtak, 12. 01. 2012. | Komentara: 1

MUP hitno da reši problem sa registracijom vozila u Novom Sadu

Novi Sad, 12. januar – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad zahteva od Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije da hitno reši problem sa registracijom vozila i prekine sa ponižavanjem građana.

Robert Kolar

S obzirom da po svoj prilici to nisu u mogućnosti, MUP treba da prenese nadležnosti na AP Vojvodinu i da ponovo osnuje pokrajinsku Policijsku upravu, kakvu je Vojvodina i imala, a sad je ima Grad Beograd.
 
Nakon što su letos danima čekali pasoše, Novosađani su sada prinuđeni da kupuju brojeve ili da se tuku u redovima da bi registrovali svoj automobil, a sve što policija čini jeste da povećava bezbednost ispred svoje zgrade?!  

Činjenica da je u prethodnom periodu pored mnoštva opreme, obezbeđen prostor za otvaranje još jedne policijske stanice u Novom Sadu, a da je kriminal rastao i da naši građani i dalje čekaju na pravo da imaju više policajaca, pokazuju da je ovakvo stanje dalje neodrživo.

Novosađani su već navikli na to da nikome u Beogradu nije prioritetno rešavanje njihovih problema i zato naš grad mora imati mogućnost da ovakva pitanja sam reši, ili da mu u tome pomogne pokrajinska vlast.Predsednik izvršnog odbora
Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad
Robert KolarOdbori LSV | Sreda, 01. 07. 2020. | Komentara: 0

Tot: Nakon izbora, u Bečeju su svi na gubitku

Sumirajući rezultate, predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej Ferenc Tot, inače prvi na izbornoj listi, konstatovao je da su njihovi birači većinom odlučili da ne učestvuju na izborima.
Odbori LSV | Sreda, 24. 06. 2020. | Komentara: 0

LSV podbacila na izborima

Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad i nosilac liste koalicije Vojvođanski front za Novi Sad Aleksandar Kravić izjavio je da je LSV podbacila na izborima i da za to ima više razloga.
Odbori LSV | Utorak, 16. 06. 2020. | Komentara: 0

Vreme je za pobedu!

Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine donose Zrenjanincima dobru vest! Dobra vest je da je vreme za pobedu! ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook