MUP hitno da reši problem sa registracijom vozila u Novom Sadu

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Četvrtak, 12. 01. 2012. | Komentara: 1

MUP hitno da reši problem sa registracijom vozila u Novom Sadu

Novi Sad, 12. januar – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad zahteva od Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije da hitno reši problem sa registracijom vozila i prekine sa ponižavanjem građana.

Robert Kolar

S obzirom da po svoj prilici to nisu u mogućnosti, MUP treba da prenese nadležnosti na AP Vojvodinu i da ponovo osnuje pokrajinsku Policijsku upravu, kakvu je Vojvodina i imala, a sad je ima Grad Beograd.
 
Nakon što su letos danima čekali pasoše, Novosađani su sada prinuđeni da kupuju brojeve ili da se tuku u redovima da bi registrovali svoj automobil, a sve što policija čini jeste da povećava bezbednost ispred svoje zgrade?!  

Činjenica da je u prethodnom periodu pored mnoštva opreme, obezbeđen prostor za otvaranje još jedne policijske stanice u Novom Sadu, a da je kriminal rastao i da naši građani i dalje čekaju na pravo da imaju više policajaca, pokazuju da je ovakvo stanje dalje neodrživo.

Novosađani su već navikli na to da nikome u Beogradu nije prioritetno rešavanje njihovih problema i zato naš grad mora imati mogućnost da ovakva pitanja sam reši, ili da mu u tome pomogne pokrajinska vlast.Predsednik izvršnog odbora
Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad
Robert KolarOdbori LSV | Ponedeljak, 07. 10. 2019. | Komentara: 0

Članovi Izvršnog odbora LSV Zrenjanin zahtevaju rešavanje problema kafilerije

Članovi i članice Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin otišli su do kafilerije da izraze svoje nezadovoljstvo zbog širenja neprijatnih mirisa iz kafilerije „Prekon“ i iskažu stav da se problem mora bez odlaganja rešiti.
Odbori LSV | Nedelja, 06. 10. 2019. | Komentara: 0

Marton: Gradska vlast da se već jednom uozbilji

Smatramo da nije dobro što vladajuća većina i dalje nastavlja sa starom praksom odbijanja svakog našeg predloga. Za dva do tri meseca će se te iste tačke naći na dnevnom redu, jer su to životni problemi naših sugrađana koji moraju da se rešavaju – izjavio je odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton.
Odbori LSV | Sreda, 02. 10. 2019. | Komentara: 0

Vojvodina i Zrenjanin pobeđuju samo jedinstvom

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin čestita građanima Zrenjanina Dan oslobođenja od fašizma.
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook