MUP hitno da reši problem sa registracijom vozila u Novom Sadu

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Četvrtak, 12. 01. 2012. | Komentara: 1

MUP hitno da reši problem sa registracijom vozila u Novom Sadu

Novi Sad, 12. januar – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad zahteva od Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije da hitno reši problem sa registracijom vozila i prekine sa ponižavanjem građana.

Robert Kolar

S obzirom da po svoj prilici to nisu u mogućnosti, MUP treba da prenese nadležnosti na AP Vojvodinu i da ponovo osnuje pokrajinsku Policijsku upravu, kakvu je Vojvodina i imala, a sad je ima Grad Beograd.
 
Nakon što su letos danima čekali pasoše, Novosađani su sada prinuđeni da kupuju brojeve ili da se tuku u redovima da bi registrovali svoj automobil, a sve što policija čini jeste da povećava bezbednost ispred svoje zgrade?!  

Činjenica da je u prethodnom periodu pored mnoštva opreme, obezbeđen prostor za otvaranje još jedne policijske stanice u Novom Sadu, a da je kriminal rastao i da naši građani i dalje čekaju na pravo da imaju više policajaca, pokazuju da je ovakvo stanje dalje neodrživo.

Novosađani su već navikli na to da nikome u Beogradu nije prioritetno rešavanje njihovih problema i zato naš grad mora imati mogućnost da ovakva pitanja sam reši, ili da mu u tome pomogne pokrajinska vlast.Predsednik izvršnog odbora
Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad
Robert KolarOdbori LSV | Utorak, 20. 08. 2019. | Komentara: 0

Grad bez mladih je grad bez budućnosti

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Bojana Begović zatražila je danas ponovo od predstavnika gradske vlasti da oforme radnu grupu koja bi radila na poboljšanju položaja mladih u Zrenjaninu kako bi se sprečio njihov masovni odlazak.
Odbori LSV | Ponedeljak, 29. 07. 2019. | Komentara: 0

Da li vi osetite smrad u Zrenjaninu?

Predsednik Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina mr Dejan Čapo zatražio je danas od zrenjaninske vlasti da bez odlaganja reši problem širenja neprijatnih mirisa iz kafilerije „Prekon“.
Odbori LSV | Sreda, 24. 07. 2019. | Komentara: 0

LSV poklonio gradonačelniku Zrenjanina paket za prvu pomoć protiv komaraca

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina poklonila je gradonačelniku Čedomiru Janjiću i njegovim saradnicima paket za prvu pomoć protiv komaraca, saopštila je danas ta stranka i optužila gradsku vlast da gradjane drži „kao taoce svoje nesposobnosti i neodgovornosti“.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook