Nasilje i uvrede veliki problem našeg društva

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 02. 2019. | Komentara: 0

Nasilje i uvrede veliki problem našeg društva

KIKINDA – Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić ističe da su Kikinđani svedoci učestalih verbalnih, a na poslednjem građanskom protestu i fizičkih napada na pripadnike opozicije. 

LSV

Tokom prošlonedeljnih građanskih protesta, na kolonu građana nepoznata lica bacala su jaja i vodu. Tom prilikom je jedna žena pogođena jajetom u nogu, a poznati sportski komentator Milojko Pantić je poliven vodom.  

- Kikindski ligaši najoštrije osuđuje sve vidove nasilja, kako verbalnog, tako i fizičkog, bez obzira na to da li su ti koji vređaju i napadaju vlast, opozicija ili građani. Živimo u 21. veku i teżimo evropskim vrednostima, te se u skladu sa tim društvo mora i ponašati. Kakav primer dajemo mladima ako uzvikujemo uvrede, preko medija vređamo političke aktere pozicije i opozicije? Šta treba u budućnosti da očekujemo ukoliko mladima ovakvo ponašanje bude model? Vlast se ne osvaja uvredama niti brani jajima i vodom – zaključio je Grujić.

 (SzILSV, 20.02.2019)



Odbori LSV | Petak, 29. 06. 2012. | Komentara: 0

Obeležen Dan Dunava

NOVI SAD - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad organizovao je akciju povodom obeležavanja 29. juna, Dana Dunava, postavivši izložbu fotografija ove reke na Keju žrtava racije. Ligašice i ligaši želeli su da na simboličan način podsete na važnost Dunava, s obzirom na to da od 2.850 kilometara koliko je njena dužina, čak 588 kilometara prolazi kroz Srbiju.
Odbori LSV | Petak, 29. 06. 2012. | Komentara: 1

Ligini principi nisu narušeni

NOVI SAD - Zalagaćemo se da vlast u Zrenjaninu formira koalicija oko Demokratske stranke sa Ligom socijaldemokrata Vojvodine -  izjavio je sinoć u emisiji Sučeljavanje na RTV-u predsednik izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Zrenjanin Dragan Nedeljkov.
Odbori LSV | Utorak, 26. 06. 2012. | Komentara: 0

Prekrečen grafit u Stepanovićevu

NOVI SAD - Članovi i članice Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad prekrečili su grafit mržnje koji je bio ispisan na mesnoj zajednici u Stepanovićevu. Ovim su ligašice i ligaši nastavili akciju "Prekrečimo novosadsku mržnju" koju je pokrenuo predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook