Neadekvatan odnos Pokrajinske vlade prema Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 27. 01. 2018. | Komentara: 0

Neadekvatan odnos Pokrajinske vlade prema Zrenjaninu

ZRENJANIN – Predsednik odborničke grupe Lige socijaldemorkata Vojvodine u zrenjaninskoj skupštini mr Dejan Čapo izjavio je za „Politiku“ da odnos Pokrajinske vlade prema Zrenjaninu nije onakav kakav treba da bude prema najvećem gradu u Banatu i trećem po redu veličini u Vojvodini. 

LSV

- Zrenjanin nije u centru pažnje Pokrajine kada je reč o projektima i investicijama. Jedan od primera je obilaznica koja je izuzetno važna za naš grad, ne samo zbog toga što bi se na taj način izbegao gust kamionski saobraćaj kroz centar grada, već i zato što grad ne može da bude konkurentan za privlačenje investicija ukoliko nema dobru saobraćajnu mrežu, to primećuju i u pokrajini, ali se za to malo sekiraju - kaže Čapo.

On podvlači da se ovakav odnos prema gradu mogao predvideti pri formiranju Pokrajinske vlade kada ni na jednu visoku funkciju nije postavljen niko iz Zrenjanina.


 (BILSV, 27.01.2018)



Odbori LSV | Nedelja, 15. 10. 2023. | Komentara: 0

Marton: Devet od deset dinara u Srbiji je u državnom budžetu. Prekinućemo tu centralizaciju!

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Aleksandar Marton ističe da je sramno to što zrenjaninska vlast ćuti o, kako je ocenio, katastrofalnom stanju finansija lokalne samouprave. Poručio je i da je poražavajuće koliko je snažna centralizacija u zemlji.
Odbori LSV | Subota, 07. 10. 2023. | Komentara: 0

VOJVOĐANI-LSV: Grejna sezona u Subotici dovedena u pitanje. Bakić i Pastor nesposobni da reše problem.

VOJVOĐANI - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahtevaju od gradonačelnika Subotice Stevana Bakića i predsednika Skupštine grada Balinta Pastora da javnosti objasne zašto je početak grejne sezone u gradu doveden u pitanje.
Odbori LSV | Petak, 06. 10. 2023. | Komentara: 0

Propuštena prilika da se napiše Plan razvoja grada po meri građana

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanin danas je na sednici gradske skupštine ukazala na štetnost loše urađenog Plana razvoja grada za period 2023-2030. godina



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook