Neadekvatan odnos Pokrajinske vlade prema Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 27. 01. 2018. | Komentara: 0

Neadekvatan odnos Pokrajinske vlade prema Zrenjaninu

ZRENJANIN – Predsednik odborničke grupe Lige socijaldemorkata Vojvodine u zrenjaninskoj skupštini mr Dejan Čapo izjavio je za „Politiku“ da odnos Pokrajinske vlade prema Zrenjaninu nije onakav kakav treba da bude prema najvećem gradu u Banatu i trećem po redu veličini u Vojvodini. 

LSV

- Zrenjanin nije u centru pažnje Pokrajine kada je reč o projektima i investicijama. Jedan od primera je obilaznica koja je izuzetno važna za naš grad, ne samo zbog toga što bi se na taj način izbegao gust kamionski saobraćaj kroz centar grada, već i zato što grad ne može da bude konkurentan za privlačenje investicija ukoliko nema dobru saobraćajnu mrežu, to primećuju i u pokrajini, ali se za to malo sekiraju - kaže Čapo.

On podvlači da se ovakav odnos prema gradu mogao predvideti pri formiranju Pokrajinske vlade kada ni na jednu visoku funkciju nije postavljen niko iz Zrenjanina.


 (BILSV, 27.01.2018)



Odbori LSV | Subota, 07. 04. 2012. | Komentara: 0

Bezbednost Zrenjaninki i Zrenjaninaca na prvom mestu

ZRENJANIN – Predsednik Skupštine grada Zrenjanina i kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine, po većinskom izbornom sistemu  Aleksandar Marton, razgovarao je danas sa stanovnicima gradske Mesne zajednice „Dositej Obradović“ i tom prilikom apelovao na nadležne da se obrati veća pažnja na problem nedostatka bezbednosti, kako u ovom, tako i u svim ostalim delovima grada i naseljenih mesta.
Odbori LSV | Petak, 06. 04. 2012. | Komentara: 0

LSV u Sremskoj Mitrovici pod rednim brojem 6

SREMSKA MITROVICA - Lista pod nazivom Liga socijaldemokrata Vojvodine – Nenad Čanak na predstojećim izborima za Skupštinu grada Sremska Mitrovica će nastupiti pod rednim brojem 6, saopšteno je na pres konferenciji koja je održana juče u prostorijama Gradskog odbora LSV Sremska Mitrovica.
Odbori LSV | Četvrtak, 05. 04. 2012. | Komentara: 0

Aleksandar Marton ugostio mlade novinare

ZRENJANIN - U multimedijalnoj Sali Gradske kuće u Zrenjaninu danas je održana konferencija za novinare na kojoj su bili prisutni i mladi novinari iz redakcija školskih časopisa "Teslini Koraci" i "Put" Elektrotehničke i građevinske škole "Nikola Tesla" i Zrenjaninske gimnazije. Predsednik Skupštine Grada Zrenjanina Aleksandar Marton predstavio je mladim novinarima rad lokalnog parlamenta i posebnu pažnju obratio na zakonsku regulativu koja definiše rad ugostiteljskih objekata u gradu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook