Nestranačke ličnosti pokazale brigu za interes građana

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 06. 03. 2019. | Komentara: 0

Nestranačke ličnosti pokazale brigu za interes građana

Novi Sad, 06. mart 2019 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine razume i ceni saopštenje koje je potpisala većina nestranačkih ličnosti Saveta protesta “1od5miliona” u Novom Sadu.

LSV

Svako od njegovih petoro potpisnika je još jednom pokazao najpre lični integritet, a zatim kakvu političku kulturu i uopšte, kakve promene želi za ovaj grad, Vojvodinu i čitavu zemlju.

Upravo oni su na najbolji način pokazali brigu za interes i ideje mnogih pojedinki i pojedinaca koji su prethodnih nedelja izlazili na ulicu da bi učestvovali u građanskom protestu.

Činjenica da nije bilo punog konsenzusa za objavu takvog saopštenja nije iznenađenje.

Naprotiv, to je još jedan dokaz da je govor Sergeja Trifunovića i njegov napad na Vojvodinu, osmišljen od pojedinih političkih predstavnika organizatora protesta.

Upravo onih, koji su zvaničnu zastavu AP Vojvodine nazivali separatističkom, koji nose transparente protiv EU i koji žele da politički kapitalizuju nezadovoljstvo demonstranata.

Istih onih, kojima i smeta građanski karakter protesta.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad
Odbori LSV | Utorak, 02. 06. 2020. | Komentara: 0

Osam dugih godina lažnih obećanja

Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine sa žaljenjem konstatuju da je proteklih 8 godina bilo izuzetno teško za grad Zrenjanin i sve Zrenjanince. Grad su vodili ljudi koji su sve vreme građanima davali lažna obećanja, a grad doveli na ivicu propasti.
Odbori LSV | Ponedeljak, 01. 06. 2020. | Komentara: 0

Kisačani: Vojvođanski front pokazao da ima ko da nas čuje i razume

Po ko zna koji put u proteklom periodu, i danas su kandidati i kandidatkinje liste Vojvođanski front – ujedinjeni za demokratski Novi Sad za odbornike u Skupštini grada razgovarali sa građanima ispred pijace u Kisaču.
Odbori LSV | Ponedeljak, 01. 06. 2020. | Komentara: 0

Novosađane raduje ujedinjenje vojvođanskih stranaka!

Građani i građanke Novog Sada i prigradskih naselja sa kojima su aktivisti i aktivistkinje Vojvođanskog fronta – ujedinjeni za demokratski Novi Sad razgovarali i tokom protekle nedelje (od 24. do 31.maja) na uličnim akcijama širom grada i prigradskih naselja, velikom većinom su poručili da ih raduje ujedinjenje vojvođanskih stranaka u Vojvođanski front.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook