Nestranačke ličnosti pokazale brigu za interes građana

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 06. 03. 2019. | Komentara: 0

Nestranačke ličnosti pokazale brigu za interes građana

Novi Sad, 06. mart 2019 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine razume i ceni saopštenje koje je potpisala većina nestranačkih ličnosti Saveta protesta “1od5miliona” u Novom Sadu.

LSV

Svako od njegovih petoro potpisnika je još jednom pokazao najpre lični integritet, a zatim kakvu političku kulturu i uopšte, kakve promene želi za ovaj grad, Vojvodinu i čitavu zemlju.

Upravo oni su na najbolji način pokazali brigu za interes i ideje mnogih pojedinki i pojedinaca koji su prethodnih nedelja izlazili na ulicu da bi učestvovali u građanskom protestu.

Činjenica da nije bilo punog konsenzusa za objavu takvog saopštenja nije iznenađenje.

Naprotiv, to je još jedan dokaz da je govor Sergeja Trifunovića i njegov napad na Vojvodinu, osmišljen od pojedinih političkih predstavnika organizatora protesta.

Upravo onih, koji su zvaničnu zastavu AP Vojvodine nazivali separatističkom, koji nose transparente protiv EU i koji žele da politički kapitalizuju nezadovoljstvo demonstranata.

Istih onih, kojima i smeta građanski karakter protesta.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad
Odbori LSV | Utorak, 21. 05. 2019. | Komentara: 0

Da li su Pupin ili Superhik krivi za povećanje poreza Novobečejcima i do 300%

Većina Novobečejaca je bila neprijatno iznenađena kada su im u proteklih nekoliko dana stigla poreska rešenja uvećana nekima za 50%, nekima za 100%, a bilo je i onih kojima su poreska rešenja na imovinu bila povećana 300%. Liga socijaldemokrata Vojvodine je na molbu mnogobrojnih nezadovoljnih građana pokušala da dođe do odgovora zašto su se desile tako velike promene i udari na njihov budžet.
Odbori LSV | Petak, 17. 05. 2019. | Komentara: 0

Sramno ponašanje zrenjaninske vlasti se nastavlja

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina ukazali su danas da je način sazivanja 26. sednice Skupštine skandalozan.
Odbori LSV | Petak, 17. 05. 2019. | Komentara: 0

Konstituisan novi saziv Gradskog odbora LSV u Pančevu

Na izbornoj konferenciji Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu održanoj dana 18. aprila 2019. godine, izabrani su novi članovi GrO Pančevo. Delegati, njih 50 izabrali su 20 članova Gradskog Odbora, predsednika i dva podpredsednika.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook