Nestranačke ličnosti pokazale brigu za interes građana

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 06. 03. 2019. | Komentara: 0

Nestranačke ličnosti pokazale brigu za interes građana

Novi Sad, 06. mart 2019 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine razume i ceni saopštenje koje je potpisala većina nestranačkih ličnosti Saveta protesta “1od5miliona” u Novom Sadu.

LSV

Svako od njegovih petoro potpisnika je još jednom pokazao najpre lični integritet, a zatim kakvu političku kulturu i uopšte, kakve promene želi za ovaj grad, Vojvodinu i čitavu zemlju.

Upravo oni su na najbolji način pokazali brigu za interes i ideje mnogih pojedinki i pojedinaca koji su prethodnih nedelja izlazili na ulicu da bi učestvovali u građanskom protestu.

Činjenica da nije bilo punog konsenzusa za objavu takvog saopštenja nije iznenađenje.

Naprotiv, to je još jedan dokaz da je govor Sergeja Trifunovića i njegov napad na Vojvodinu, osmišljen od pojedinih političkih predstavnika organizatora protesta.

Upravo onih, koji su zvaničnu zastavu AP Vojvodine nazivali separatističkom, koji nose transparente protiv EU i koji žele da politički kapitalizuju nezadovoljstvo demonstranata.

Istih onih, kojima i smeta građanski karakter protesta.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad
Odbori LSV | Ponedeljak, 15. 07. 2019. | Komentara: 0

Umesto da proradi, fabrika još u izgradnji i menja hemikalije za prečišćavanje

Liga socijaldemokrata Vojvodine još jednom najoštrije osuđuje neodgovornost predstavnika zrenjaninske vlasti prema interesima svih Zrenjaninaca time što ih i dalje dovodi u zabludu u vezi sa obezbeđivanjem zdrave pijaće vode.
Odbori LSV | Subota, 13. 07. 2019. | Komentara: 0

Ligaši u Zrenjaninu i Novom Sadu proslavili 29 godina postojanja LSV

Gradski odbori Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad i Zrenjanin proslavili su prethodnih dana 29 godina postojanja LSV. 
Odbori LSV | Utorak, 09. 07. 2019. | Komentara: 0

LSV Bečej osudio nacionalistički napad sugrađanina na novinarku N1

Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej Ferenc Toth oštro je osudio nacionalistički napad svog sugrađanina na novinarku N1, Zanu Cimini.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook