Odbori LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 16. 09. 2016. | Komentara: 0

Novosadski funkcioneri da se pridržavaju Etičkog kodeksa ponašanja

NOVI SAD - Novosadski funkcioneri uskoro će potpisati izjave da će svoj posao obavljati moralno, na šta ih obavezuje Etički kodeks ponašanja funkcionera, usvojen 2004. godine, a u primeni u svakoj lokalnoj samoupravi. Njihov rad pratiće Savet za praćenje primene etičkog kodeksa, koji je danas održao konstitutivnu sednicu, a predsednica Saveta Maja Sedlarević kaže za 021 je uloga ovog radnog tela da prati rad funkcionera i izveštava kada dođe od kršenja etičkog kodeksa.
Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot:

ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook