Odbornici treba da budu informisani o problemima i mogućim rešenjima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 30. 06. 2019. | Komentara: 0

Odbornici treba da budu informisani o problemima i mogućim rešenjima

ZRENJANIN – Nakon što je 60 predloga LSV za dopunu dnevnog reda skupštinska većina odbila da stavi na dnevni red, odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u zrenjaninskoj skupštini Aleksandar Marton izjavio je da je puno problema u Zrenjaninu i da bi odbornici trebali da budu informisani o njima, kao i o mogućim načinima rešavanja.

LSV

- Odbornici LSV iz meseca u mesec pokušavaju da ukažu na njih. Pripremajući se, održali smo nekoliko sastanaka sa građanima i građankama seoskih i gradskih mesnih zajednica. Dobili smo niz predloga koje smo uputili predstavnicima vlasti, a na pedesetak naših dopuna nije usledila ni jedna jedina reč odgovora. Ne da nismo dobili odgovor, nego nam je uskraćena i mogućnost da o tim problemima raspravljamo. To je njihovo pravo, koje ne ide u prilog dobrom duhu parlamentarizma – naglasio je Marton.

(SzILSV, 30.06.2019)



Odbori LSV | Četvrtak, 03. 05. 2012. | Komentara: 0

Akcija Vojvođanski monopol

ZRENJANIN - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu organizovao je danas u centru grada akciju pod nazivom „Vojvođanski monopol“, čiji je cilj ukazivanje na značaj vraćanja vojvođanske imovine.
Odbori LSV | Subota, 28. 04. 2012. | Komentara: 0

Imamo ljude, ideje i projekte

SREMSKA MITROVICA – U izbornoj trci za mesto gradonačelnika Sremske Mitrovice na listi „Liga socijaldemokrata Vojvodine - Nenad Čanak“, koja nosi redni broj 6, nalazi se Miodrag Mitrović, koji za list Danas ističe da su sigurno oni koji su ga kandidovali prepoznali šta to on sve namerava da uradi ako bude izabran za gradonačelnika.
Odbori LSV | Petak, 27. 04. 2012. | Komentara: 0

Asfaltiraju se ulice u "Maloj Americi"

ZRENJANIN - Počeli su dugo očekivani radovi na asfaltiranju centralnih ulica u naselju "Rade Končar", u mesnoj zajednici "Mala Amerika" u Zrenjaninu. Ovim će biti završeni obimni i kompleksni radovi na obnovi infrastrukture naselja, koji obuhvataju ne samo rekonstrukciju kolovoza i pešačkih staza, već i toplovodne i kišne kanalizacione mreže, kao i izgradnju novih parking mesta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook