Osnovan Pančevački front

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 04. 03. 2020. | Komentara: 0

Osnovan Pančevački front

PANČEVO - Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija, Demokratski savez vojvođanskih Hrvata, Tolerancija i deo odborničke grupe Slobodno Pančevo pod imenom Pančevački front izaći će na gradske izbore, saopšteno je na prvom javnom predstavljanju ove grupe građana. Namera Pančevačkog fronta je da, iako su izborni uslovi loši, izađu na pančevačke izbore i kroz institucije promene sistem, a ne preko ulice.

LSV

Danail Vučkovski i Dejan Jovanović u ime Pančevačkog fronta pozivaju građane da im se priključe i na izborima glasaju za opoziciju koja je na prošlim izborima u Pančevu dobila ukupno dvadesetak hiljada glasova. Jovanović kaže da je za sada u Pančevačkom frontu samo deo odbornika iz grupe Slobodno Pančevo i dodaje da je još uvek nedefinisano koliki je to deo.

Vučkovski naglašava da je Pančevački front u stvari šira opcija Vojvođanskog fronta koji se sprema da izađe na pokrajinske izbore.

Pančevački front će, prema najava, gledati da na izbore izađe sa bar 2/3 liste kandidata kako bi imao prava na kontrolore po biračkim odborima. Pozvali su građane da im se priključe jer će pored članova organizacija na listi biti mesta i za građane kandidate. 

Front će pored prostorija LSV-a u ulici Vojvode Petra Bojovića 10 koristiti i prostorije u ulici Maksima Gorkog 4.
(SzILSV, 04.03.2020)



Odbori LSV | Subota, 17. 12. 2011. | Komentara: 0

Pokrenut ciklus tribina na temu poljoprivrede

PANČEVO - Pred brojnim poljoprivrednicima, okupljenim na poziv MO LSV Banatski Brestovac i GrO LSV Pančevo, sinoć je u Banatskom Brestovcu održana tribina na kojoj je dr. Radovanka Jakovljev-Lazić  održala predavanje na temu organske prozvodnje, preventive i zaštite bilja i upotrebe hemijskih preparata u povrtarstvu.
Odbori LSV | Subota, 17. 12. 2011. | Komentara: 0

I u Bečeju puna plata za trudnice

BEČEJ - Budućim bečejskim trudnicama će se, na inicijativu Lige socijaldemokrata Vojvodine, isplaćivati 100 posto zarade za vreme privremene sprečenosti za rad zbog komplikacija u vezi sa trudnoćom.
Odbori LSV | Petak, 16. 12. 2011. | Komentara: 0

Jovanović prekrečio poruke mržnje

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović prekrečio je 16. decembar kukasti krst i grafit mržnje na kući u Ulici Janka Veselinovića 11.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook