Osnovana Mesna organizacija LSV u Karađorđevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 29. 10. 2011. | Komentara: 0

Osnovana Mesna organizacija LSV u Karađorđevu

KARAĐORĐEVO - U Karađorđevu je 26. oktobra održana Osnivačka skupština Mesne organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Karađorđevo. Na teritoriji ove Mesne zajednice ima 19 članova Lige socijaldemokrata Vojvodine. Jednoglasno su izabrani za predsednika Mesne organizacije Đorđe Marjanović, a za potpredsednicu Jelena Tankosić.

LSV Karadjordjevo

Osnivačkoj skupštini je prisustvovao i u ime Saveta Mesne zajednice Karađorđevo pozdravio je njen predsednik Nenad Bodalec. U ime Opštinskog odbora Lige socijaldemokrta Vojvodine Bačka Topola prvom sastanku Lige socijaldemokrata Vojvodine u Karađorđevu prisustvovali su Dragana Kiškarolj, Dejan Keresteš, Miroslav Končar i Radovan Radovanović.

(BILSV, 29.10.2011.)




Odbori LSV | Sreda, 18. 10. 2023. | Komentara: 0

Građanima Zrenjanina potrebna jedna i po plata da prežive mesec

Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani poziva predstavnike gradske vlasti da objasne građanima i građankama Zrenjanina kako da prežive mesec kada im je za zadovoljenje osnovnih životnih potreba neophodna skoro jedna i po plata.
Odbori LSV | Utorak, 17. 10. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Novi Sad nije po meri stanovnika, već investitora

Šef odborničke grupe Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar istakao je da odbornici LSV neće podržati nijednu tačku radne sednice gradskog parlamenta, jer je vođenje Novog Sada „isuviše otišlo u pogrešnu stranu”.
Odbori LSV | Utorak, 17. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Bakić i Pastor bi izbore za savete mesnih zajednica u Subotici održali 2043. godine

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da lokalna vlast u Subotici, na čelu sa Stevanom Bakićem i Balintom Pastorom, zanemaruje interese građana i rad svodi na zadovoljenje sopstvenih interesa i interesa Srpske napredne stranke i Saveza vojvođanskih Mađara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook