Počinje rešavanje problema u Peščari

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Četvrtak, 24. 11. 2011. | Komentara: 0

Počinje rešavanje problema u Peščari

SUBOTICA – U Mesnoj zajednici „Peščara“ oko 40 odsto stanovništva nema vodovod, 60 odsto kanalizaciju, a od 70 ulica svega 18 je asfaltirano. Na prošlonedeljnoj sednici lokalnog parlamenta usvojen je Generalni plan regulacije koji nudi rešenja za komunalne probleme.

Subotica

Đorđe Dragojlović, predsednik Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Peščara, On kaže da je taj plan veoma značajan zato što predstavlja pomak dalje i jednu mogućnost da se sada počnu rešavati nagomilani. Dodao je da su možda urbanisti mogli i meštane da pitaju za mišljenje.

– Plan je dobar jer nudi rešenje i za one slučajeve koje do sada nismo mogli naći i sa kojima smo gubili vreme, objašnjavajući se sa gradskim instancama i institucijama. Kojojm brzinom i na koji način će se to rešavati, to naravno zavisi od finansijskih mogućnosti – rekao je Dragojlović. On se nada da će se sada konačno nešto od komunalne infrastrukture u Peščari graditi i parama iz gradskog budžeta, a ne kao do sada - samo novcem iz džepa stanovnika Peščare.

(BILSV, 24. 11. 2011.)Odbori LSV | Četvrtak, 09. 07. 2020. | Komentara: 0

Marton: Šta treba da se dogodi da vlast reši ovaj problem?

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton zapitao je nadležne šta treba da se dogodi da bi se problem mutne zrenjaninske vode rešio.
Odbori LSV | Sreda, 01. 07. 2020. | Komentara: 0

Tot: Nakon izbora, u Bečeju su svi na gubitku

Sumirajući rezultate, predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej Ferenc Tot, inače prvi na izbornoj listi, konstatovao je da su njihovi birači većinom odlučili da ne učestvuju na izborima.
Odbori LSV | Sreda, 24. 06. 2020. | Komentara: 0

LSV podbacila na izborima

Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad i nosilac liste koalicije Vojvođanski front za Novi Sad Aleksandar Kravić izjavio je da je LSV podbacila na izborima i da za to ima više razloga.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook