Prikuplja se pomoć za korisnike narodne kuhinje u Rumi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 30. 09. 2011. | Komentara: 0

Prikuplja se pomoć za korisnike narodne kuhinje u Rumi

LSVRUMA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Ruma i Forum žena LSV Ruma pokrenuo je dobrotvornu kampanju pod nazivom "ŠIROKO SRCE kao ravnica". Kako je navedeno u saopštenju, cilj akcije je da se građani pridruže velikom jesenjem spremanju i širokog srca poklone letnju, ali i ostalu odeću koja im više nije potrebna. Odeća će posredstvom Crvenog krsta biti prosleđena onima kojima je najpotrebnija.

- Ovom prilikom obaveštavamo javnost da prikupljene stvari mogu doneti svakog radnog dana i da osim odeće, ponesu još i obuću, dečije igračke i posteljinu! Stvari se mogu doneti lično na adresu Glavna 119a, u prostorije OO LSV Ruma, u periodu od 9 do 17 časova - ističu rumski ligaši. Oni su podsetili da svake godine organizacija Ujedinjenih nacija za hranu i poljoprivredu obeležava 16. oktobar kao Svetski dan hrane, a da se 17. oktobar, u svetu obeležava kao Međunarodni dan borbe protiv gladi. Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Ruma će tim povodom 16. oktobra organizovati kuvanje i podelu hrane za korisnike narodnje kuhinje Crvenog krsta Ruma.

- Poštovane sugrađanke i sugrađani, povodom Svetskog dana hrane, pozivamo vas da zajedno pomognemo gladnima sa teritorije opštine Ruma, koji je nemaju dovoljno. Pomoći ćete tako što ćete taj dan doneti prilog u hrani (pogača, hleb, kiflice), koji će biti deljeni uz obrok. Hajde da pokažemo da naši sugrađani ipak imaju na koga da se oslone - zaključeno je u saopštenju OO LSV Ruma.

(BILSV, 30. 09. 2011.)

 




Odbori LSV | Sreda, 18. 10. 2023. | Komentara: 0

Građanima Zrenjanina potrebna jedna i po plata da prežive mesec

Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani poziva predstavnike gradske vlasti da objasne građanima i građankama Zrenjanina kako da prežive mesec kada im je za zadovoljenje osnovnih životnih potreba neophodna skoro jedna i po plata.
Odbori LSV | Utorak, 17. 10. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Novi Sad nije po meri stanovnika, već investitora

Šef odborničke grupe Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar istakao je da odbornici LSV neće podržati nijednu tačku radne sednice gradskog parlamenta, jer je vođenje Novog Sada „isuviše otišlo u pogrešnu stranu”.
Odbori LSV | Utorak, 17. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Bakić i Pastor bi izbore za savete mesnih zajednica u Subotici održali 2043. godine

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da lokalna vlast u Subotici, na čelu sa Stevanom Bakićem i Balintom Pastorom, zanemaruje interese građana i rad svodi na zadovoljenje sopstvenih interesa i interesa Srpske napredne stranke i Saveza vojvođanskih Mađara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook