Produženje grejne sezone je dobra vest

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 29. 05. 2019. | Komentara: 0

Produženje grejne sezone je dobra vest

Novi Sad, 29. maj 2019 - Nakon umanjenja majskih računa za grejanje, produženje grejne sezone u Novom Sadu je još jedna dobra vest.

LSV

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja odluku Gradskog veća kojom će grejna sezona ubuduće trajati od 1. oktobra do 15. maja ukoliko to bude neophodno.

Podsetimo, Gradski odbor LSV Novi Sad je na sednici održanoj 10. maja odlučio o pokretanju inicijative za izmenu Odluke o snabdevanju toplotnom energijom iz toplifikacionog sistema Novog Sada.

Tom prilikom, konstatovano je da Novosadska toplana zbog redovnog remonta posle grejne sezone nije bila u mogućnosti da snabdeva toplotnom energijom korisnike na teritoriji grada.
Međutim, zaključeno je i da su klimatske promene sve intenzivnije i da bi zbog njih trebalo prilagoditi Odluku o grejanju koja je stara nekoliko decenija.

Odluka Gradskog veća da tako i bude je samo jedan u nizu primera kvalitetnog rada u interesu građanki i građana Novog Sada. 

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook