Sedlarević: Dok je Lige, biće i Spensa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 02. 2019. | Komentara: 0

Sedlarević: Dok je Lige, biće i Spensa

NOVI SAD - Predsednica odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine, Maja Sedlarević ocenila je juče da su problemi JP SPC "Vojvodina" veliki i da su svi toga svesni.

LSV

Uoči današnje sednice Skupštine grada na kojoj će se raspravljati i o pretvaranju duga JP Sportski i poslovni centar “Vojvodina” u trajni ulog Grada Novog Sada u kapital tog preduzeća, Maja Sedlarević je ukazala na neophodnost ozbiljnog rešavanja nagomilanih problema "Spensa".

- Mislim da se neko finalno rešenje, nažalost, još uvek ne nazire. I danas i sutra, ko god bude bio na vlasti, moraće ozbiljno da se bavi rešavanjem problema 'Spensa'. Ono što je stav LSV, i mislim da smo to najjasnije od svih rekli, to je da dok je Lige biće i 'Spensa'. Na koji način će 'Spens' poslovati u budućnosti - videćemo. I dugovanja i problemi su veliki i mislim da je, u ovom momentu, najodgovornije da se uhvatimo u koštac sa tim problemima - kazala je Sedlarević za 021.rs.

(SzILSV, 20.02.2019)



Odbori LSV | Sreda, 23. 05. 2012. | Komentara: 0

LSV ravnopravan partner u pregovorima

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidatkinja za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov istakla je danas za Press da pregovori o vladajućoj koaliciji u gradu sa Demokratskom strankom nisu počeli, ali da je Liga oformila pregovarački tim u kojem su pored nje i aktuelni predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktori gradskih preduzeća ove stranke, a šef tima za pregovore je Robert Kolar, šef gradskog izbornog štaba LSV.
Odbori LSV | Utorak, 22. 05. 2012. | Komentara: 0

“Ligalizacija” Vojvodine i Zrenjanina

ZRENJANIN – Rezultati nedavnih izbora, na kojima je Liga socijaldemokrata Vojvodine dobila izuzetno veliku podršku građanki i građana, pokazali su da je “ligalizacija” Vojvodine i Zrenjanina u punom jeku, ocenio je danas predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Zrenjanin Dragan Nedeljkov na konferenciji za novinare.
Odbori LSV | Četvrtak, 17. 05. 2012. | Komentara: 0

Od 4. juna deo Gimnazijske opet zatvoren za saobraćaj

ZRENJANIN - U delu Gimnazijske ulice, od Jevrejske do Ulice Svetozara Markovića, od 4. juna biće zabranjen saobraćaj svakog dana od devet časova pre podne, pa sve do kasnih večernjih časova, najavili su danas Branislav Knežević, direktor JP "Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina" i Aleksandar Marton, predsednik Skupštine grada Zrenjanina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook