Temerinski omladinci očistili sneg

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 07. 02. 2012. | Komentara: 0

Temerinski omladinci očistili sneg

TEMERIN – Omladinici OO Lige socijaldemokrata Temerin očistili su, u sklopu akcije "Očistimo Temerin - olakšajmo život našim sugrađankama i sugrađanima”, više autobuskih stajališta u tom mestu.

Temerin sneg

Na ovaj način omladinci temerinske Lige dali su svoj doprinos vanrednoj situaciji koja već danima traje usled ogromnih količina napadalog snega. Uspešno je ispunjen glavni cilj - da svojim sugrađanima omoguće slobodan i nesmetan prilaz do autobuskih stajališta, kako ne bi morali da čekaju autobuse na putevima. Ovo nije kraj angažovanja temerinskih ligaša, pošto je novi susret sa lopatama i snegom zakazan već za sutra, sredu 8. februar, kada se očekuje još veći broj učesnika.

(BILSV, 07. 02. 2012.)



Odbori LSV | Utorak, 27. 12. 2011. | Komentara: 0

Uspešna godina zrenjaninskih ligašica i ligaša

ZRENJANIN - Ova godina je za Ligu socijaldemokrata Vojvodine bila veoma uspešna, jer kao i do sada radili smo za dobrobit građanki i građana Zrenjanina i cele Vojvodine – rekao je na današnjoj novogodišnjoj konferenciji za novinare potpredsednik LSV Aleksandar Marton, dodajući da je uspešno okončano nekoliko stranačkih  inicijativa.
Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 12. 2011. | Komentara: 0

Propada vojvođanska privreda

KIKINDA - Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Miloš Šibul i portparolka GrO LSV Kikinda Dragana Dukić na konferenciji za novinare saopštili su da je tokom prethodne dve godine najviše firmi ugašeno upravo u Vojvodini.
Odbori LSV | Petak, 23. 12. 2011. | Komentara: 0

Tražimo odgovornost za duple poreze

Novi Sad, 23. decembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je nedopustivo da Poreska uprava, koja je greškom poslala građanima Novog Sada rešenja da plate duple poreze na imovinu i poreze na nepostojeću imovinu, sada još i zaradi na svojoj grešci.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook