U Novom Orahovu izglasan novi samodoprinos

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 12. 12. 2011. | Komentara: 0

U Novom Orahovu izglasan novi samodoprinos

BAČKA TOPOLA – U Novom Orahovu je u subotu 10. decembra završen referendum radi izjašnjavanja građana za uvođenje samodoprinosa za područje Mesne zajednice Novo Orahovo od 1. januara 2012. godine do 31. decembra 2021. godine.

LSVKomisija za sprovođenje referenduma je objavila da je od ukupno 1.613 građana koji su imali pravo da se izjasne, na referendum izašlo njih 1.027, dok se za uvođenje samodoprinosa izjasnilo 90,75 odsto. Građani Novog Orahova su, izglasavajući sebi novi samodoprinos, pokazali koliko su odgovorni prema sebi i svojim potomcima. Takođe, ovim je još jednom ogromna većina građana dala veliku podršku Savetu Mesne zajednice Novo Orahovo, što pred njega stavlja obavezu da se ispuni sve ono što građani očekuju od onih koji predvode njihovu mesnu zajednicu.

(BILSV, 12. 12. 2011.)



Odbori LSV | Sreda, 11. 01. 2012. | Komentara: 0

Jovanović: Omogućiti Novosađanima registraciju vozila

NOVI SAD – Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović najoštrije je osudio napad na Novosađane i Novosađanke koji su čekali u redu radi registracije vozila, ispred zgrade Policijske uprave u Novom Sadu na Bulevaru kralja Petra I, i zatražio od novosadske policije da učini sve kako bi se našlo rešenje da građani i građanke Novog Sada mogu bez problema da izvade potrebna dokumenta.
Odbori LSV | Utorak, 10. 01. 2012. | Komentara: 0

Protiv govora mržnje u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Želimo da ukažemo na pojave grafita mržnje u Zrenjaninu, koji  uzimaju sve više maha i na koje građanke i građani sve češće reaguju, stavljajući nam do znanja da je ovo problem koji se tiče svih nas zajedno – rekao je danas na konferenciji za novinare potpredsednik GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Tibor Vaš.
Odbori LSV | Petak, 06. 01. 2012. | Komentara: 0

Utrostručeno članstvo u Zrenjaninu u 2011. godini

ZRENJANIN - Protekla, 2011, godina za Ligu socijaldemokrata Vojvodine bila je veoma uspešna. Utrostručili smo broj članova u Zrenjaninu, što je dokaz da su naš rad i rezultati prepoznati – izjavio je za list Zrenjanin predsednik Gradskog odbora LSV Zrenjanin Dejan Čapo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook