Uspešna godina zrenjaninskih ligašica i ligaša

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Utorak, 27. 12. 2011. | Komentara: 0

Uspešna godina zrenjaninskih ligašica i ligaša

ZRENJANIN - Ova godina je za Ligu socijaldemokrata Vojvodine bila veoma uspešna, jer kao i do sada radili smo za dobrobit građanki i građana Zrenjanina i cele Vojvodine – rekao je na današnjoj novogodišnjoj konferenciji za novinare potpredsednik LSV Aleksandar Marton, dodajući da je uspešno okončano nekoliko stranačkih  inicijativa.

Aleksandar Marton

- Pre svega, istakao bih akciju kojom smo ukinuli godišnju registraciju traktora i na taj način se izborili da teško zarađen dinar paora ostane u kućnom budžetu. Ovu godinu je obeležila i velika i naporna borba Lige socijademokrata Vojvodine za imovinu AP Vojvodine i lokalnih samouprava. Ovaj posao nije još uvek završen, ali je postignut značaj pomak sa mrtve tačke u odnosu na prethodne godine – naglasio je Aleksandar Marton.

On je podsetio da je nedavno odbornička grupa Lige u Skupštini grada Zrenjanina pokrenula i inicijativu da se i Zrenjanin priključi socijalno odgovornim gradovima Vojvodine i Srbije i svojim sugrađankama porodiljama isplaćuje 100 odsto nadoknade i minimalni iznos prosečne zarade u RS nezaposlenim porodiljama.

- Nećemo odustati od svog cilja i zahvaljujući, za 20 odsto većem predloženom  budžetu, nastojaćemo da se u sledećoj godini nadomesti ta razlika, ali i pomognu nezaposle sugrađanke, kako bismo pokazali socijalnu odgovornost prema Zrenjaninkama i Zrenjanincima – najavio je Aleksandar Marton. On je dodao da se Ligina dugogodišnja borba za izvršnu, sudsku i zakonodavnu vlast, imovinu i izvorne prihode nastavlja i da očekuje još bolje rezultate u narednoj godini.

- Nećemo odustati ni od naše borbe za ljudska  prava i evropske prinicpe, jer očekujemo da će 2012. biti evropska godina u kojoj će Srbija dobiti dugo očekivani i zasluženi status kandidata – zaključio je potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, koji je ujedno čestitao i poželeo uspešnu Novu 2012. godinu svim Zrenjaninkama i Zrenjanincima.

(BILSV, 27.12.2011.)Odbori LSV | Utorak, 18. 02. 2020. | Komentara: 0

Samo Vojvođanski front Srbiju spasava

Pre brojnih odgovora na pitanje zašto Vojvođanski front, najpre podsećanje šta je on. Vojvođanski front je grupa političkih partija, organizacija i pojedinaca koja za cilj ima odbranu i zaštitu Vojvodine, njenih građana i dobara. 
Odbori LSV | Utorak, 11. 02. 2020. | Komentara: 0

Delegacija LSV Novi Sad položila venac na spomenik Vasi Stajiću

Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad položila je venac na spomenik Vasi Stajiću povodom 10. februara, godišnjice njegovog rođenja i smrti.
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 02. 2020. | Komentara: 0

Pretvorili su naš grad u ruinu

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje bahatost i bezobrazluk koji predstavnici zrenjaninske naprednjačke vlasti po ko zna koji put pokazuju nemarom prema javnim površinama.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook